ya mete abi valla hızır gibi.bende cbf aldığımda hakkını yemiyim ethem abide saolsunlar.gece gündüz soru yağmuruna tuttum hiç sıkılmadan cevapladılar.honda servisleri halt etmiş
sitenin cbf servisleri
ya mete abi valla hızır gibi.bende cbf aldığımda hakkını yemiyim ethem abide saolsunlar.gece gündüz soru yağmuruna tuttum hiç sıkılmadan cevapladılar.honda servisleri halt etmişsitenin cbf servisleri
bedava amme hizmeti oh mis...bi köfte ısmarladınızmı bugüne kadar...Mete abi buyur gel buranın şusu menşur dediniz mi...ama bilgi almaya gelince iliğimiiz gader kanımızı emiyosunuz...:queen:
HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR ARAŞTIRDIĞIM AMA SONUNDA İŞİN EHLİNE DANIŞARAK ÇOK GÜZEL SONUÇLANDIRDIĞIM CBF 150 ALMA MACERAMI SİZE ANLATMAK İSTERİM,TABİKİ BU KONUDA HERKESİN TANIDIĞI 2 YILDIR SİTEYİ KULLANIYORUM SBF DEYİNCE AKLIMA GELEN İSİM METE_HAN ABİYE DANIŞTIM.DEVAMINDA SANKİ KENDİSİNE MOTOR ALIYOMUŞUZ GİBİ ARAŞTIRMAYA BAŞLADIK BAYA Bİ ARADIK TARADIK BIKAC KİŞİDEN RANDEVU ALDIK SONRA YİNE METE_HAN ABIYE DANIŞARAK CBF 150 ALAN Bİ ARKADAŞI BULDUK PARAYA SIKIŞTIĞI İÇİN MOTORUNU SATIYORMUŞ 2009 MODEL 5200 KMDE SIFIR GIBI YANINDA EKTRA KAPPA 46 CANTA KILIT KORUMA DEMIRI VS BULUNAN KIZ GİBİ Bİ MOTOR ATLADIK METEHAN ABİNİN CBF'İNE GİTTİK GÖRÜŞTÜK SERVİSE GİTTİK METE_HAN ABİNİN YARDMIYLA SERVISTEN ONAY ALIP NOTERE SATIŞI ALMAYA GİTTİK VE MOTORUMA KAVUŞTUM.YAZI BİRAZ UZUN OLDU AMA SONUCA GELELIM BU KONUDA BANA YARDIM EDEN METE_HAN ABİYE ÇOOOK ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM KENDİNE MOTOR ALIR GİBİ BENLE İLGİLENDİGİ İÇİN:rendeer::rendeer::rendeer:
EVET RESİMLER İLK RESİM METE_HAN ABİ VE BEN
METE_HAN ABİ VE YENİ CBF
VE SONRA GÜZEL Bİ KAHVALTI YAPIP AYRILDIK
NOT:METE_HAN ABİ SENİN SAYENDE SIFIR MOTOR ALMAK YERİNE GERİ KALAN 1000 TLYİ CEBİME KOYARAK BU MOTORU ALDIM SAĞOLASIN ELLERİN DERT GÖRMESİN:cherry::cherry:
Hayırlı olsun güzel makina almışsınız işin içinde Mete abi varsa başka türlü sonuçlanamazdırealden tanımam forumdada pek yazma alışkanlığım yok ama sürekli takip ettiğim için aşinayız iyiki var on numara bir adam :cat:
yaa mete abi sen buralara geldinde biz ısmarlamadıkmı...köfteler,kebaplar,beytiler feda olsun
sevindim,hayırlı olsun,mete abiyede helal olsun,iyi bi iş yapmışsın,yardımseverinsan seniiiii
Valla metahan benide motorlandırmıştı , halen yemeğini yiyemedik .
Ama harbiden biraz kilo almış gördüm .
Motor hayırlı olsun dertsiz tasasız yolculuklar
allah kaza bela vermesın hayırlı olsun barı kaca aldın onuda ekleseydın almak ısteyenler kac para vermelerı gerek boylesı temız motora fıkır edınırler sayende :cat:
Hayırlı olsun motorun. Kazasız belasız sürüşler dilerim...
Dün fuara gittiğimde. Kapıdan girmeden mete_han abiyi gördüm. Telefonla konuşuyordu. Hatta yanımda kuveyt mira ( isim yanlış yazıldıysa özür ) var diyordu. Arkadaşlarım yanımdaydı. Tanışıcaktım kendisiyle ama zaman olmadı. Giymiş takımları karizma karizma takılıyorduResmini burdan görmüştüm abi ama fuardada karizmanı sergilemişsin
![]()
bir dahaki fuara inşallah abi
yada şu motoru alayım. Artık fuarda geçti. Kesin karar verme aşamasındayım. Sizinde fikrinizi alıcam nisanda ^^
Nisanda gel yavrum abinin şefkatli kollarına....:rendeer:
ya bu konu amacına ulaşmadımı müco...ale: hep ben yazıyorum sana ayıp oluyor hacı...
Hayırlı olsun..Kazasız belasız sürüşler..Aynı yerde oturuyoruz galiba bu arada?Ya Mete Han abiyle ya senle? İlk resimdeki yerin az aşağısanda oturuyorum türk iş'te