Honda cbf 150 kim'le alınır (yeni motorum)

HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR ARAŞTIRDIĞIM AMA SONUNDA İŞİN EHLİNE DANIŞARAK ÇOK GÜZEL SONUÇLANDIRDIĞIM CBF 150 ALMA MACERAMI SİZE ANLATMAK İSTERİM,TABİKİ BU KONUDA HERKESİN TANIDIĞI 2 YILDIR SİTEYİ KULLANIYORUM SBF DEYİNCE AKLIMA GELEN İSİM METE_HAN ABİYE DANIŞTIM.DEVAMINDA SANKİ KENDİSİNE MOTOR ALIYOMUŞUZ GİBİ ARAŞTIRMAYA BAŞLADIK BAYA Bİ ARADIK TARADIK BIKAC KİŞİDEN RANDEVU ALDIK SONRA YİNE METE_HAN ABIYE DANIŞARAK CBF 150 ALAN Bİ ARKADAŞI BULDUK PARAYA SIKIŞTIĞI İÇİN MOTORUNU SATIYORMUŞ 2009 MODEL 5200 KMDE SIFIR GIBI YANINDA EKTRA KAPPA 46 CANTA KILIT KORUMA DEMIRI VS BULUNAN KIZ GİBİ Bİ MOTOR ATLADIK METEHAN ABİNİN CBF'İNE GİTTİK GÖRÜŞTÜK SERVİSE GİTTİK METE_HAN ABİNİN YARDMIYLA SERVISTEN ONAY ALIP NOTERE SATIŞI ALMAYA GİTTİK VE MOTORUMA KAVUŞTUM.YAZI BİRAZ UZUN OLDU AMA SONUCA GELELIM BU KONUDA BANA YARDIM EDEN METE_HAN ABİYE ÇOOOK ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM KENDİNE MOTOR ALIR GİBİ BENLE İLGİLENDİGİ İÇİN:rendeer::rendeer::rendeer:

EVET RESİMLER İLK RESİM METE_HAN ABİ VE BEN

METE_HAN ABİ VE YENİ CBF:)

VE SONRA GÜZEL Bİ KAHVALTI YAPIP AYRILDIK

NOT:METE_HAN ABİ SENİN SAYENDE SIFIR MOTOR ALMAK YERİNE GERİ KALAN 1000 TLYİ CEBİME KOYARAK BU MOTORU ALDIM SAĞOLASIN ELLERİN DERT GÖRMESİN:cherry::cherry:

Allah kaza bela vermesin sağlıkla kullan inşallah

metehan sana gelince kanka sen biraz kilomu aldın :queen::queen::queen::queen:

Harika.. Güle güle kullan . allahim kaza bela göstermesin.

Hayırlı olsun güle güle kullan :cat:

darısı benim başıma, nasipse az kaldı bende alıcam, buralarda ikinci el bulmak zor

o yüzden bizde metehanın kapısını çalacaz istanbulda.

Hadi hayırlı olsun.

Metehan abi her zaman bu tarz konularda herkesin yanındadır.

Esalı adamdır metehan senin yerine arar tarar bulur bulmuşta nihayetinde iyigünlerde kullan arkadaşım hayırlı olsun.

Yeni motosikletin hayırlı olsun.Kazasız sorunsuz kullanmak nasip olsun.Mete Han Abi'yi de ilgi ve alakalarından, motosikletçinin yanında olmasından dolayı kutluyoruz.:cherry::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun tekerin düz bassın,Metehan'a da işlediği büyük sevaptan ötürü ,Allah daha iyi motor versin.:cat:

Tekrar hayırlı olsun Mucahit allah iyi günlerde kullanmayı nasip eder umarım.

Hayirli ugurlu olsun kardes.. allah tekerleklerine zeval vermesin..
Ben de sanirim mart basinda motoru istanbuldan alicam.. servis usta falan bilmem istanbulda.. yardim lazim olacak, aha simdiden duyuruyu yapiyorum.. hic bir yardima hayir demem, suzuki sahibi tercihimdir :)

Hey burada dedikodum yapıldığını duydum...:p

Olm Müco yapılan iyilik böle yazılmaz ki ama utandırdın bizi şimdi...ben gizli müfettiş gibi gizli kahraman olmak isterdim...:p

hayırlı uğurlu olsun...sen olmayaydın valla bunu ben kapacaktım yeminle tarihte görülmemiş kelepir motor aldık beyler...

46 lık kappa çanta...hediye...en az 200 gayme 2.elde satılır...
mıchelın lastik ön arka motor üstünde hediye...200 gayme...
zincir yağ spreyi...zincir temizlik seti hediye...30 gayme...
branda hediye...50 gayme...
master lock kilit hediye...50 gayme...
disk kilit hediye...15 gayme...
koruma demiri yan ayaklık 50+25 gayme...

bu aksesuarları düştükten sonra motosiklet galiba bize 2500-2600 civarına geldi...ödediğimiz noter ücretide 30 lira ordanda yırttık..

daha ne olsun kardeşim...1000 lira cepte...motorun yatması kalkması hafifliği yok bakımlı servis motoru...

alan arkadaşla ise 1 yıl önce CBF muhabbeti yapmışız telefonda...ama ben unuttum...

güzel günlerde kullan kardeş:rendeer: darısı başımıza amiiiin.:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Olm Müco yapılan iyilik böle yazılmaz ki ama utandırdın bizi şimdi...ben gizli müfettiş gibi gizli kahraman olmak isterdim...:p

bırak arkadaşım bu "istemem yan cebime koy" ayaklarını. bal gibi de hoşlanıyorsun böyle şeylerden; narsist panda seni :farao: :p

arkadaşım sana da hayrılı olsun, kazasız belasız binersin İnşAllah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar