Honda cbf 150 kim'le alınır (yeni motorum)

bırak arkadaşım bu "istemem yan cebime koy" ayaklarını. bal gibi de hoşlanıyorsun böyle şeylerden; narsist panda seni :farao: :p

arkadaşım sana da hayrılı olsun, kazasız belasız binersin İnşAllah

kes lan kıskanc herif...bugüne kadar taş üzerine taş komadığın için kıskanıyon doğal olarak...İstnbula .ok atarsın ben henüz ölmedi bu memleket...:bounce::p

Samsuna gelsek aç kalsak namahrem var bizi evine almazsın dağ aslanı...:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hey burada dedikodum yapıldığını duydum...:p

Olm Müco yapılan iyilik böle yazılmaz ki ama utandırdın bizi şimdi...ben gizli müfettiş gibi gizli kahraman olmak isterdim...:p

hayırlı uğurlu olsun...sen olmayaydın valla bunu ben kapacaktım yeminle tarihte görülmemiş kelepir motor aldık beyler...

46 lık kappa çanta...hediye...en az 200 gayme 2.elde satılır...
mıchelın lastik ön arka motor üstünde hediye...200 gayme...
zincir yağ spreyi...zincir temizlik seti hediye...30 gayme...
branda hediye...50 gayme...
master lock kilit hediye...50 gayme...
disk kilit hediye...15 gayme...
koruma demiri yan ayaklık 50+25 gayme...

bu aksesuarları düştükten sonra motosiklet galiba bize 2500-2600 civarına geldi...ödediğimiz noter ücretide 30 lira ordanda yırttık..

daha ne olsun kardeşim...1000 lira cepte...motorun yatması kalkması hafifliği yok bakımlı servis motoru...

alan arkadaşla ise 1 yıl önce CBF muhabbeti yapmışız telefonda...ama ben unuttum...

Kanka diğer benzer motoru :wiinkk: 2008, 3000 km'desini 1850'ye bağladım demin telefonla,anlarsın sen.:cherry:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yukarda allah var yalan söyleyemem; metehan abi icraata geldimi yapıyor icraaatını daha yüzünü görmeden bana bile çok iyiliği dokundu inkar edemem

bu arada hayırlı olsun :cat:

Kanka diğer benzer motoru :wiinkk: 2008, 3000 km'desini 1850'ye bağladım demin telefonla,anlarsın sen.:cherry:

cgl 125 diyon herhal dimi çakma hoca...

yukarda allah var yalan söyleyemem; metehan abi icraata geldimi yapıyor icraaatını daha yüzünü görmeden bana bile çok iyiliği dokundu inkar edemem

bu arada hayırlı olsun :cat:

vay iki kankim alt alta gelmiş ne güzel...:rendeer:

ama hocam üstte sato altta kalmış...:queen: şak abi yana ikinizde çok severim...birbirinizi her kırdığınızda bende üzülürüm...hadi benim hatırım için kaynaşın...

Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.

Metehan abi benim cbf'ide satmamda yardımcı olursan çok sevinirim :)

evet kanka senin makinada kelepir statüsünde...var bikaç müşteri ben arıycam seni...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tekerin düz bassın...

yeni motorun hayırlı olsun kesinlikle güzel bi seçim yapmışsın güzel motor almışsın allah kaza bela yüzü göstermesin inş tekeriz düz bassın metehan abimde cok yardım seven biri bircok konuya yardım icin hoop atlıo saogulsun:rendeer: :rendeer: :rendeer:

bu cbf150 lerin pocketbike olanları mı çıktı ben görmeyeli :)

savaskayan abim sendfe bi alemsin ya :) ne istisn metehan abimden :mrgreen: adamın kilo aldıfını yüzüne vurmak zorundamısın :p :p :p :wiinkk: :wiinkk:

Son düzenleme:
Motor çok güzel hayırlı uğurlu olsun, bende para denkleştirmeye çalışıyorum inş. en kısa sürede bir motor sahibi olacağım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun güle güle kullan .

yafu miniminibirkuş'a böle pasta börek hamur işi şeyler yedirmeyin . göbüş oluyo sonra :S

yafu miniminibirkuş'a böle pasta börek hamur işi şeyler yedirmeyin . göbüş oluyo sonra :S

eftoş sanada bisiklet alıcam 3 tekerlekli...söz...:rendeer:

valla şımarıyorum sanki ben aldım motoru...:pMücoşumla bu sabah Harem vapurda buluştuk o 6000 bakıma ben sübap ayarı için...sonra o ayrıldı Bostancıdaki trafik tescil işlemleri için...nasıl çıkaracak Allah bilir...oradan ehliyet almıştım çok kalabalık problemi küçük bir yerdi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------

savaskayan abim sendfe bi alemsin ya :) ne istisn metehan abimden :mrgreen: adamın kilo aldıfını yüzüne vurmak zorundamısın :p :p :p :wiinkk: :wiinkk:

Kanka beni görcen insan azmanı gibi yarma gibi dev oldum...Trafikte gidiyorum mesela bir sıkıntı oluyor cüsseyi gören 2.kez düşünüyor ulan bulaşmayım şuna diye...:p halbuki bu cüssenin içinde narin minik bir panda var...:queen:

valla şımarıyorum sanki ben aldım motoru...:pMücoşumla bu sabah Harem vapurda buluştuk o 6000 bakıma ben sübap ayarı için...sonra o ayrıldı Bostancıdaki trafik tescil işlemleri için...nasıl çıkaracak Allah bilir...oradan ehliyet almıştım çok kalabalık problemi küçük bir yerdi...

abi senden sonra gittik maltepeye valla 20 dakka sürmedi allatan orda bi bayan vardı yardım etti sağolsun,sonra bizim arkadaşa uyduk az ilerde bizim arsa var dedi taa pendiğe gittik 3 gibi dödük bu tarafa 155 km yol yapmışısz öldüm valla:queen:

abi senden sonra gittik maltepeye valla 20 dakka sürmedi allatan orda bi bayan vardı yardım etti sağolsun,sonra bizim arkadaşa uyduk az ilerde bizim arsa var dedi taa pendiğe gittik 3 gibi dödük bu tarafa 155 km yol yapmışısz öldüm valla:queen:

senin tipe hasta olmuştur kadın...:p helal valla 20 dakikada yapmışın şimdi artık tapulu tescilli ruhsatlı malın oldu...:p

Pendiğemi yuhh:p daha çok açılırsın bu bişey dğeil...İskender yemeye Bursaya gittiğin gün olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar