arabam 160 beygir demişsinde bende bir şey sormak istiyorum müsaadenle desertseek hayatında kilo beygir oranı diye bir şey duydunmu
arabam 160 beygir demişsinde bende bir şey sormak istiyorum müsaadenle desertseek hayatında kilo beygir oranı diye bir şey duydunmu
dostum kimseye laf anlatmak zorunda değilsin. burda herkes kendi fikrini söyler ama doğru ama yanlış. gönlünden nasıl geçiyorsa nasıl mutlu olacaksan öyle yapmanı öneririm. başkalarının doğrularının üzerine hayatını kurma, kendi doğrularına göre yaşa. hayat kısa zevk almaya bak :wiinkk:
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Bundan önce bir konu açmıştım ve sorduğum soru bu motor nasıldır alabirimiyim dediğimde herkesin sorduğu haklı olarakdan tecrüben nedir oldu ve kimleri 1. değil 2 değil ancak 3. olarak alırsın.Bazıları ilk 250cc ile başla dediler vs vs..
1.Şimdi olayı şöyle anlatim 1 yıl honda cbf250 sürdüm dayımın motoruydu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
2. 4 5 kere honda cbr600rr sürdüm o da dayımın motoruydu ve ondada sadece doğal olarakdan 1 kaç kere kalkışda sıkıntı yaşadım.
3.Ben abartısız 9 yaşından beri araba kullanıyorum ve hani bazı serseri gençler vardır övünmeyi sever hayır yanlış anlamayın onlar gibi değil. benim suan kendime ait honda vtec es 2006 model motoruyla oynanmıs 160 hp gucunde aracım var ve onunla yaptıklarımı aklınız almaz kimse yanlıs anlamasın bunu anlatmamın tek sebebi panik bir insan değilim :cat:
Son olarak motoru aldığımda trafiğe kapalı bir yerde 1 ay en kötü ihtimal düşe kalka sürsem alışamazmıyım.
Not:Bu motorların 4 silindir ve 100hp gücünde olup anlık gaz tepkimelerini algılayacağını biliyorum ve gaz kontrolu yapamıyacak biri gözüyle bakmazsanız sevinirim.
Kardeş , emlakçı gibisin , her konudan yer parselliyosunyerimizi alalımda sonra okuruz konuyu bura karışır gibi
[YT]ZnMJVEfi0dU[/YT]
http://www.cenazemarket.com/tabut.html
Uygun fiyatlıları var. Çok masraf etmene gerek yok.
Seni sevdiğini düşündüğün insanlar varsa bu hayatta 100 beygirlik bir motorla başlama. Arabayla apaçilik yapmaya benzemez, spatulayla kazırlar asfalttan aman haa :king: