- Katılım
- 8 Haz 2018
- Mesajlar
- 193
Yok hayır henüz taktırana ben denk gelmedim. Sitelerde ya da yurtdışı sitelerinde de henüz orta ayak taktırana denk gelmedim.
Honda'dan zincir sesiyle ilgili bir dönüş var mı ? Ben dahil yüzlerce insan şu zincir sesi olayı yüzünden bu güzel motosikletten uzak kalıyor. Ben sanırım alıp dişlideki parçadaki söktüren gruptan olacağım.
Kask takdigin zaman duymadigini nerenden cikardin? Cok cok ust seviye bi kaskinda olsa o ses kulaklarinda zaril zaril. Ben sokturdum , 3000 km'dir gayet memnunum.
Siz şimdi 250 yi satıp 500 almak istersiniz
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-benelli-leoncino-henuz-turkiye-de-tek-629691151/detay/
Ben ses olayının çok abartıldığını düşünüyorum, öyle insanı deli edecek, motordan soğutacak türden bir ses değil. Belki bendeki daha az ses yapıyordur onu bilemem ama çok da abartmamak lazım.
Hacı senin motora hastayım ama yok anasını satayım para yookkr:
r:
Cb650r hakikaten benim de hoşuma gitti ama ben tünelin ucunda ışık göremiyorum. O yüzden motoruma iki elle sarıldım, evladım gibi bakıyorum. Bu aralar tek derdim ekipmana seviye atlatmak :cherry:
Kask takdigin zaman duymadigini nerenden cikardin? Cok cok ust seviye bi kaskinda olsa o ses kulaklarinda zaril zaril. Ben sokturdum , 3000 km'dir gayet memnunum.
Havaları 2-3 derece yüksek görünce götürüp pakladık. Şubat itibariyle daha çok bugün gibi fırsatlar olur umarım.![]()
http://i67.tinypic.com/15631us.jpg