- Motosikleti
- Triumph Tiger 900GT
1000-4000-7000 bakımları var. 3 binde 1Yalnız 7000 bakımı diye de bir şey yok.
8000 olmasın o? Yoksa başka bir sebepten dolayı mı bakıma götüreceksin?
1000-4000-7000 bakımları var. 3 binde 1Yalnız 7000 bakımı diye de bir şey yok.
8000 olmasın o? Yoksa başka bir sebepten dolayı mı bakıma götüreceksin?
Bakim araliklari; 1.000 rodaj ve sonra 4.000 - 8.000 -12.000 - 16.000 diye gidiyor. Yani 4.000 km bakim araligi var.
bakım harici yağ değişimi, garantiden çıkartabilir bi sorun bence bunu. motor zarar gördü diyelim yağ yüzünden, kullanıcı hatası dicek bu sefer.Bende D&B hondaya 4000 bakımına gidicem acaba kaçpara alıyorlar bileniniz varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
Unutmadan söyleyeyim yagımı değiştireli daha 500km anca olmuştur şimdi 4000 bakımda yine değiştirirlermi değişmez ise kaçpara veririm?
bana 3bin dediler, 125lik motor için 4bin fazla gibi. yağ kararmış durumda şuan mesela.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
bakım harici yağ değişimi, garantiden çıkartabilir bi sorun bence bunu. motor zarar gördü diyelim yağ yüzünden, kullanıcı hatası dicek bu sefer.
servis süresi bitene kadar servis harici bişey yapmıyorum şahsen.
merhaba cb125 ailesi temmuzdan beri cb125 i severek kullanıyorum ilk motorum ve 1-2 sene içinde bu motoru satmadan enduro modellere geçmeyi planlıyorum, benim size sorum bu motorla tek seferde yada 1 gün içinde en fazla ne kadar km yol yaptınız ?
siz yorulmadıkça istediğiniz kadar gider, sanırım 320 km yaptım tek günde, daha da yapasım vardımerhaba cb125 ailesi temmuzdan beri cb125 i severek kullanıyorum ilk motorum ve 1-2 sene içinde bu motoru satmadan enduro modellere geçmeyi planlıyorum, benim size sorum bu motorla tek seferde yada 1 gün içinde en fazla ne kadar km yol yaptınız ?
Tek seferde 180-200 gibi, bi günde 450-500 arası vardır.
İstanbuldan Bileciğe gittim, işlerimi halledip Bursa' ya döndüm birde şehir içi gezinmeler, yer arama bulma falan derken yaklaşık öyle bişey olmuştu yanlış hatırlamıosam
CB' yi satmadan yüksek cc almak, park yeri v.s sıkıntıların yoksa bence en akıllıca karar olur![]()
Yok zaten satmayı düşünmüyorum kapalı garaj var oraya koyucam uzun turlarda-hafif arazide yeni motoru kullanırım şehir içi kullanımda cb125 kullanırım ve cb125 şehiriçi çok zevkli evim göztepede caddeye inmek için daha iyisi olamaz![]()
yolda muhabbet etmişliğimiz var kerataylaBirde bunca yolu tek depoda yapmak gibi bir lüks başka hiçbir motosiklette yok, menzilini yediğim CB' si :mrgreen:
Kapalı garajım olsa bende asla satmazdım :cat: Bende çok keyif alıyordum, aletin mekanik karakteri hoşuma gidiyordu, ruhsuz ölü bi hissi yoktu yani![]()
yolda muhabbet etmişliğimiz var kerataylabi aksamda garajda rakı sofrası kurucaz
![]()
Bi incele satıcı ilanlarını işine yarıyacak seyler vardır belki .![]()