Cbf150'yi 4-5 saat tam gaz sürünce 300-350km kadar, ne kadar yağ eksiltiyo ? Çoğu küçük cc motor yağ eksiltiyo limitlerde kullanımda, cbf'yi karalamak için sormuyorum.
eski cbfimde 3 saat 2 kişi bu hızlarda gezdim o zmanlar yağ kontrol etmedim yani ölçmedim ama bir sıkıntısını görmedim şimdi yeni kasa var bunun dişliyi değiştirene kadar 100 km hızlarda pek gitmiyodum motoru zorlamadan kullanırım o ne istiyosa öyle yaparım
motoru 2800 kmde aldım şimdi 9000 kmde servis dışındaki yağ değişimini kendim yaptım ve içine 1 litre koyduğum yağ yine 1 litre çıktı bunu cbf topiğinde yada burda paylaştım,3 tane cbfim oldu yağ yakma ile ilgili sıkıntı yaşamadım,yağ yakıp kitleyen motorlar serviste gördüm ama sahibinin anlattıklarından sonra hiçbir korkum kalmadı
altındaki motoru bildikten sonra hiçbir sıkıntı yok üstad ister cbfi karala ister karalama zaten ne istediğini bilmeyen adama herşeyin en iyisini versen bile boş
he ben motor yağ eksiltmiyor demiyorum olabilir ama ben 3 tane cbf alıpta bi sıkıntı yaşamadım,gidipte kimseye bu yağ eksiltiyo alma diyemem..