Bu arada silindirden itibaren komple egzoz arıyorum CB için. Bu aralar İstanbula bakıma gelicem. Koruma demirini uygun fiyata nerden alırım?
Serkan bi ara IXIL vardı dediğin gibi "CB 125 E" için bütün egzoz, geçenlerde bakındım normalde direk çıkardı karşıma heryerde stok tükendi diyordu. Millet almış demekki
Mutlaka biyerde vardır halen, en makul ve direk CB uyumlu malzemesi doğru dürüst olan birde IXIL egzoz işini bilen bi firma olduğu düşünülürse güzel seçenek gibi duruyor. Sesini bilemem tabi
Koruma demirini en uygun fiyata internetten veya sanayi bölgelerindeki CBF/YBR ci dükkanlardan alınabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:08 ----------
@ferdinandd - otur ezberle ve biat et
İlk motorum ondan mı bilmem ama seviyorum keratayı... en büyük arızasını bendeyken verdiğini görecek kadar uzun kullanmak istiyorum makineyi.
1970lerin cg125 videolarını izledim de kesinlikle o yaşlara gelmeli benim cb de
Abi "otur ezberle, biat olayına sonuna kadar katılıyorum, zaten benimde bi ürünü kullanış şeklim budur :mrgreen: Adam bişey demişse vardır bi sebebi işte kurcalamayıp yapıyorum ne diyorsa birebir. Ama işte sebebini bilmekte istiyor insan bi yandan :mrgreen:
Bende çok seviyorum keratayı ya, bu aralar içim kıpırdanmaya başladı cc yükseltmek adına :/ Mahalleden arkadaşların kafalarını şişiriyorum "senin garaja koyimmi CB mi" gibisinden, daha hiçbirine kabul ettirtemedim

r:
Açık garajlılar, " gel buraya koy işte, zaten brandayla hediye paketi yapıyorsun kapalı garajda bile" diye teklifle geliyorlar ona da benim gönlüm razı gelmiyor :queen:
Motulla, Würthle besliyoruz gözümüz gibi bakıyoruz, kılavuzu hatmettik kaçkere en ufak detaya takılıyoruz kıyamıyorumda :/
Satmaya zaten yüreğim el vermiyor, olduda aldığım motosikleti CB kadar sevemezsem, satıp tekrardan 0km CB mi alıcam :silent::sunny:
Yada çok severim fakat ufakta olsa sorunlu bi motosiklet olur mesela özünde, CB acaip sorunsuz bi alet ya, yanlışlıkla alıştık bu kafa rahatlığına bi yandan :sunny:
Başka bi motosiklet 3. marşı isterse varya... ömür boyu hatırlarım, ah ulan bir zamanlar bembeyaz Honda CB' m vardı, hep tek marşta çalışırdı, ibre tek çizgiye düşünce beni İstanbul'dan Bursaya götürürdü, yedeğe düşürmek için neler yapardım bi türlü düşmezdi, koklayarak giderdi... ... ...
Neyse abi yazarken duygulandım valla, başka bi çare lazım :mrgreen: Siz olsanız nasıl çözerdiniz bu durumu, "bre aç gözlü doyumsuz, elindekiyle mutluysan otur oturduğun yerde başkada hiçbir çiçeği koklama" demeyin çünkü bu durum yapıma aykırı :mrgreen: