Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben ilk üye olduğum zamanlar profil resmimde yumurta vardı. Çoğu kişi benden ufak, büyük farketmez yumurta derdi. Onlara bile kızmadım, bisey demedim, sizemi kızacam? İçinden nasıl geçiyosa öyle hitap edebilirsiniz. :rendeer: tokatlama işine gelince siz uymayın bana. Benim ruhumda var. Apaçimiyim? Bende bilmiyorum. Aynalarımı asla sökmem, eksozumu asla açmam, tüm korumlarım var ve giyerim (dizlik hariç)eksik evrakla yola çıkmam, üstüne bindiğim her türlü motorunda hakkını veririm. Huyum kurusun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

sen adem e direk amca de :p
onun göbeği yeter:queen:

benim göbeğim senin göbeğini döver :pl: ben göbek yapmak için ne kadar uğraştım sen biliyonmu? :santa:

len olum şu göbekli fotoğrafımı her yere atıpdurma yahu. Ben o fotodan sonra 10 kg verdim ::winkwink

fatih fotoyu yukarıdan çekti. Ondan öyle gözüküyo. Boy 1.75, kilo 83. Yani okadarda şişman değilim. Murat 105 kg bak. Ama boyda var onda.fotoların güzelleri bende. Ben yüklemesini beceremiyom. Murata göndercem, yarın o yükleyecek.

F54

Hee bende onu dicektim, Muratla yaptığınız gezide hiç öyle durmuyodu diye :)

Yalnız orası negüzel biyer öyle ya ::sas::

YAW sen manzarayı canlı görsen varya oradan ayrılasın gelmez
ben oraya kamp kuracaktım kurmadım sebeb yanlız dım ve o şelale motorlara 10 dakika yürüme mesafesinde eğer motor yanımda olsa ve kafa dengi bi adam olsa orda 10 gün kalınır
kafa dinlenir :)
çıtır kızlar da geliyor yanlız kalmassın yani:pl:
orada herkez macera peşinde:cherry:

---------- Post added at 02:42 ---------- Previous post was at 02:39 ----------

url=http://bit.ly/c25MCx]
kgyk4.jpg
[/url]

Kamp alanı varmı ki, kayalık duruyo, bide sanki hertarafı yamaç gibi :)

Yalnız su 7/24 tazedir öyle deniz suyu gibi yapış yapış olmaz, şelale candır cann :flower: Yalnız soğuktur ama Temmuz/Agustos affedilmez :cherry:

Cayır cayır sıcakta, şu gölge düşen yerdeki dayının yerinde şöyle takılıcaksın PEHHHHH ::145::

F54

yaw kayalık olsa ne olur elbet düz yerleri de var:)
evet şelale buz gibi insanın her yeri diri oluyor:pl:
ben eylül 17 de gittim su güzeldi temmuz u düşünemiyorum zaten
10.5 numara olur

4-5 yılın lafı olurmu, bende adem diim mi, hele ruh 17 se gideri var bence ayıp olmazsa :mrgreen:

Kendime abi denmesinden pek hoşlanan biri olmadığımdan 18yasında biri bana abi dese bile "ne abisi :santa:" diyorum içimden:queen:

Kabullenemiyorum, ben yaslanmıyorum abi zaman hızlı geçiyo :mrgreen::queen:

Esas gençler sana abi değilde amca demeye başlayınca yaşlandığını anlayacaksın

Bir tane daha atayımda iyice küfür yiyeyim :queen: Akşam motoru yeni sahibine Akyarlarda teslim edip evde raporu hazırlayacam

Esas gençler sana abi değilde amca demeye başlayınca yaşlandığını anlayacaksın

Valla Sahin damardan girdin :) Ben halen yıllar önce bana ilk abi diyen otobüs durağındaki gencin suratını hatırlıyorum.

Yılların başına 2 gelene kadar sorun yoktu zamanın akışında, gayet sakin ilerliyodu, ama 20 dediğim andan beri ışık hızıyla ilerliyo mubarek.

Nerdeyse 10 yıl olacak, bana sorsan 1/1.5 yıl anca oldu derim :) Sorumluluklar yüklendi, zamanı dolu dolu yaşayamıyoruz ya,

tek düşünce "iş ve hayat döngüsü" olunca insan anlamıyor en kıymetli şeyin nekadar hızlı ilerlediğini. Gün gün saydığımız şeyi, 5yıl/5yıl sayar olduk :)

Meslek konusunda ailem çok baskı yaptı, hayata en çok zamanının kalacağı işi seç yaşayacak kadar paran olsun ama zamanın olsun dediler dinlemedik,

şimdi hayatın tadı tuzu yok, hızla akıp gidiyor diye şikayette edemiyorum :mrgreen:

Bu motoru deneme şansım oldu fazla degilde titreşim var vites geçişleri iyide geçtimi geçmedimi anlaşılmıyor debraja basıp gaza yuklendıgınızde titreşim hatsafada ve kalkışlarda çok atılgan bır motor motor becerisi olmayan altından çıkarabilir bu motoru

YAW sen manzarayı canlı görsen varya oradan ayrılasın gelmez
ben oraya kamp kuracaktım kurmadım sebeb yanlız dım ve o şelale motorlara 10 dakika yürüme mesafesinde eğer motor yanımda olsa ve kafa dengi bi adam olsa orda 10 gün kalınır
kafa dinlenir :)
çıtır kızlar da geliyor yanlız kalmassın yani:pl:
orada herkez macera peşinde:cherry:

---------- Post added at 02:42 ---------- Previous post was at 02:39 ----------

url=http://bit.ly/c25MCx]http://d1302.hizliresim.com/16/t/kgyk4.jpg[/url]

[url]http://d1302.hizliresim.com/16/t/kgyl1.jpg[/url]

buraneresi nerde arkadaşlar bayıldım buraya

Maaşallah, sayfamız motorsiklet net foruma örnek olacak, herkes dostluk kardeşlik içinde.

Murat kaç saattir bekliom resimler gelcek diye.

Dana gibi notepad de değilde forumda yazıyordum bir yandan image shacke yüklüyordum yanlış bir tuşa bastım sayfa değişti geri tuşuda bir cacığa yaramadı :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr: Çok ağır küfür ettim akşam akşam.Yarına kaldı mecburen kusura bakmayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar