CB niz ile resimde gördüğünüz yerlere çıkmayı denemeyiniz![]()
![]()
Helal olsun :mrgreen: Orda ayakta durmak bile zordur, kayan düşen olmadı mı
CB niz ile resimde gördüğünüz yerlere çıkmayı denemeyiniz![]()
![]()
Helal olsun :mrgreen: Orda ayakta durmak bile zordur, kayan düşen olmadı mı![]()
Bu arada konusu geçtiği için belirtmek istedim. Bugün önce muayene olup, sonra da lenslerimi aldım.
-0.75
8.6
14.2
Bu rakamlar artık neyi ifade ediyorsa?!... Markası AIR OPTIX AQUA. İnternette olumlu yorumlar da var, olumsuz da. Kullandıkça göreceğiz ne olacağını. İlk kez kullanacak olmaktan dolayı da heyecan var azcık.![]()

Motoru kullananda cesaret, istek, sabır olduktan sonra her motor her yere çıkar, iş kullanıcıda bitiyo emin oluncb ile dağlara çıktım keçi gibi motor bununla çıkılamayacak yer çok azdır cross motor nereye çıkarsa cbde çıkar:cat:
aynen mücahit arazi parformansı çok iyi, bisiklet gibi heryere gidiyor keçi gibi tırmanıyor =) ah keşke arkadaşın telefon hafızası dolmasaydı da o balçık çamurdan nasıl geçtiğimizin videosunu koysaydım burayabende S3 e kıyamadım, malum ninjanın dikiz aynasına telefonu koli bandı ile bantlayıp öyle çekim yapıyoruz =)))

Motoru kullananda cesaret, istek, sabır olduktan sonra her motor her yere çıkar, iş kullanıcıda bitiyo emin olun![]()
alırken zaten 15 beygir olmadığını bilerek aldık =) bu motor da bu işte,bence olduğu gibi kabul etmeliyiz yoksa ducati alsan yine keşke dersin. mesela ninja 33 beygir arkadaş süreki 40 beygir olsa ahh diyor =) ben hyosung için derdim keşke bu da 33 beygir olsaydı =)
Artık demiyorum çünkü bilerek isteyerek aldım,arkadaşım diyor 150 lik yapalım ama ben istemiyorum, para da istemiyor sadece malzemeyi al yapayım diyor ama yok.. etrafımda var 125 lik motoru 200 lük yapan ama hergün bi yerinden bişey çıkıyor.
Sağlam malzeme kullanılıp, bilinçli olarak yapılırsa sorun çıkmaz. İşçilik ve usta da çok önemli tabi ki.
O da iyidir rahattır ama gece takılabilen bir lens değilse mutlaka her akşam lensi gözünüzden çıkarmalısınız.Arkadaşlar lenslerle ilgili iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için sağolun.
Buradan anlıyorum ki, benim kullandığım lensi kimse kullanmıyor sanırım ve acuvue oasys kullanılabilecek iyi lenslerden.
Bir de oksijenli (veya oksijen geçirgenliği olan?!) lenslerden bahsedilmiş. Benim AIR OPTIX AQUA böyle bir malzeme mi acaba?
Hocam ne oldu resimler.Merak ettim doğrusu

Elcik korumalar bir yakışmış bir yakışmışş :mrgreen: İşin şakası benimde gözüm alıştı, ilk anki garipsemem bittiDüşündüğümden çok işe yarıyor o ufacık şeyler :cat:
[url]http://b1302.hizliresim.com/16/j/k5n3n.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/99811-honda-cb-125-2012-yeni-model-commuter-218.html#post2900626
eline sağlık güzel olmuş elcik korumaları hoşuma gitti motorun genel görünümü ile çok uyumlu depo korumanında en kısa zamanda beyazını çıkartırlarsa dadından yenmez
Teşekkürler. Ben de ilk olarak sizin motosikletinizde görmüştüm. Biraz daha ayar çekmem gerekiyor, çok dışarıda duruyor aralara girerken sıkıntı, çoğu yere giremiyorum bile.
Manetlerle aynı hizada olsun ve değmesin diye ayarlamaya çalışınca biraz genişce oldu. Siz koruma demirini manetlerin üstünde kalacak şekilde ayarladığınız için biraz daha dar yapma fırsatı bulmuşsunuz. Tavsiyenize göre ilerleyen zamanda bir düzenleme yapmayı planlıyorum.Evet biraz eğip bükmen lazım, birde kolların km saati tarafını en içteki delikten sıkmaya çalış (tam görünmüyor ama sen en dış delikten sıkmışsın gibi :silent: ), artan 2 deliğide kesip atarsın göstergelerin önü açılır, miss gibi olur
Özellikle gidon topuzuna bağlanan kısmı düzlemeye çalış, dışa taşma ancak öyle engelleniyor. Zaten bu şekilde ele gelen rüzgarı tamamen kıramıyor![]()
Manetlerle aynı hizada olsun ve değmesin diye ayarlamaya çalışınca biraz genişce oldu. Siz koruma demirini manetlerin üstünde kalacak şekilde ayarladığınız için biraz daha dar yapma fırsatı bulmuşsunuz.