Depo kılıfı düşünen arkadaşlar için bugün Şirinevler otoseverden 30 tl'ye aldım. Yarın kısmetse resimlerini yüklerim.
Hocam ne oldu resimler.Merak ettim doğrusu
Depo kılıfı düşünen arkadaşlar için bugün Şirinevler otoseverden 30 tl'ye aldım. Yarın kısmetse resimlerini yüklerim.
Hocam ne oldu resimler.Merak ettim doğrusu
Bugün önce muayene olup, sonra da lenslerimi aldım. Kullandıkça göreceğiz ne olacağını. İlk kez kullanacak olmaktan dolayı da heyecan var azcık.![]()
Kolay gelsin, ilk bikaç hafta lensleri takıp çıkarırken gözünüzü çıkarabilirsiniz dikkat edin :cherry: Lensleri takıp çıkarırken gözün merkezine değil de biraz aşağı koyup bastırmadan gözün merkezine ittirmek çıkarırken de parmakla hafifçe aşağı kaydırıp orda lensi tutmaya çalışmak büyük kolaylık sağlar. Lensi gözün beyaz kısmına koyup gözbebeğine kaydırmak gözbebeğine parmak sokmaktan çok daha kolay öyle göz kırpma refleksini aşmak daha kolay.Bu arada konusu geçtiği için belirtmek istedim. Bugün önce muayene olup, sonra da lenslerimi aldım.
-0.75
8.6
14.2
Bu rakamlar artık neyi ifade ediyorsa?!... Markası AIR OPTIX AQUA. İnternette olumlu yorumlar da var, olumsuz da. Kullandıkça göreceğiz ne olacağını. İlk kez kullanacak olmaktan dolayı da heyecan var azcık.![]()
Kolay gelsin, ilk bikaç hafta lensleri takıp çıkarırken gözünüzü çıkarabilirsiniz dikkat edin :cherry: Lensleri takıp çıkarırken gözün merkezine değil de biraz aşağı koyup bastırmadan gözün merkezine ittirmek çıkarırken de parmakla hafifçe aşağı kaydırıp orda lensi tutmaya çalışmak büyük kolaylık sağlar. Lensi gözün beyaz kısmına koyup gözbebeğine kaydırmak gözbebeğine parmak sokmaktan çok daha kolay öyle göz kırpma refleksini aşmak daha kolay.
Ferdi, lazer ameliyat olanlar yaşlanınca katarakt ameliyatı olamıyor. Ayrıca bu lazerli göz tedavisinden sonra güneş ışığından rahatsız olan gözlerinde kuruluk olan çok kişi var.
Bu arada konusu geçtiği için belirtmek istedim. Bugün önce muayene olup, sonra da lenslerimi aldım.
-0.75
8.6
14.2
Bu rakamlar artık neyi ifade ediyorsa?!... Markası AIR OPTIX AQUA. İnternette olumlu yorumlar da var, olumsuz da. Kullandıkça göreceğiz ne olacağını. İlk kez kullanacak olmaktan dolayı da heyecan var azcık.![]()
bende lens alacaktım ama vazgeçtim. motosiklet için uygun bir çerçeve öneriniz varmıdır
Reverse çok geçmiş olsun.
3 ay gözünde kalabilen lensler çıkmış.Öyle her gece uğraşmıyorsun.
Oksijenli lens değil oksijen geçirgen hidrojel lens alsınlar bence, acuvue oasys en süperi. 15 günlük diyorlar gece takarsan 6 gün kullan at diyorlar ama ben 5-6 gün gözümde tutup 1 ay kullanıyorum bir lensi.7 senedir lens kullanıyorum. -0.75 senin göz derecen 8.6 gözünün çapı (ayakkabı numarası gibi buyuk alırsan buyuk kucuk alırsan kucuk gelir)
lens kesinlikle hayatın her anında kolaylık sağlar kullanım şeklini anlatmaya gerek yok zaten 1 ay kullandıktan sonra lensi nasıl takıp çıkardığını bile farketmezsin çok serileşir.
Dikkat edilmesi gereken nokta 2 çeşit lens vardır oksijenli ve oksijensiz.
Eğer oksijensiz lens kullanırsan en ufak rüzgar hatta arkadaşının gözüne üflemesi bile lensi gözünde kurutur sabah takarsın akşam eve geldiğinde gözün kan çanağına döner.
yani kısa süreli kullanım içindir. Örnek verecek olursak dolmuşa bindin önündeki adam cam açtı yada arabada cam kenarında oturuyorsun cam açıldı en ufak rüzgar dayanılmayacak bir hal alır bunu kask taktığınızdan dolayı söylüyorum. Kaskın herhangi bir tarafından içeri hava alması senin motorsiklet kullanamaz duruma sokar batmaya başlar ikide bir elini gözüne götürmek zorunda kalırsın.
AMA OKSİJENLİ lens bir başkadır fiyatı biraz daha pahalıdır . Değil rüzgar gözüne tükürseler farketmez kask içinde rahat bir şekilde kullanırsın hatta varlığını unuttuğun anlar olur. O yüzden motosiklet kullanan arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle satıcıya oksijenli lens vermelerini söylemelidir. Fiyat farkı ne olursa olsun motosiklet kullanıcısı oksijensiz lens kullanamaz.
Oksijenli lens değil oksijen geçirgen hidrojel lens alsınlar bence, acuvue oasys en süperi. 15 günlük diyorlar gece takarsan 6 gün kullan at diyorlar ama ben 5-6 gün gözümde tutup 1 ay kullanıyorum bir lensi.
Sizin lenslerde astigmat yok 50 lira normal fiyat. astigmatlılar daha pahalı.Halk dilinde söyledimBende o markayı kullanıyorum ama sadece 8.4 çapta satış yapıyor benim aldığım yer 8.6 çapta üretimi olmayabilir.
Ayrıca ben 50tl ye alıyorum bu ürünü bazı üçkağıtçı optikçiler çok lens lüks birşeymiş gibi gösterip uçuk fiyatlara satabiliyor dikkat.
tamam doğrudur o da vardır. Ben sadece arkadaşlara öneride bulundum iyi forumlarNe yapayım ben de mi resim koyayım :cherry: 8.6 yazıyor benimkinde 8.4 yerine.
benzine yağ katıyozmu