Arkadaşlar etiketleri söktüm depoda etiketlerin altı çukur kaldı, tüm depoyu saydam kaplamışlar sanki, ne yaparsam depo pürüzsüz ve düz olur?
bilen veya yapan var mı ?Aslında orjinalciyimdir ama power rangers gibi gezmek canımı sıktı.
_ Bu konuyu bikaçkez bende sordum, sadece depo üstü stickerlarım duruyor, üzerine cila atılmış diye sökmeye korktum,
ince de bir cila aslında belki pasta+cila ile yedirilebilir ama ya yedirilemezse diye bir türlü cesaret edememiştim, sen nasıl cesaret edebildin ki helal olsun :silent:
_ Bende tiksiniyorum o stickerlardan, bu işi yapanlar var sahibindende görüyorum zaman zaman, birini aramayı unutmuştum ( numarası varmıydı onuda bilmiyorum :/ ) ilan kalkmıştı,
diğerinin numarası yoktu derken bende halen kurtulamadım

r:. Bi çözüm bulabilirsen muthiş faydalı bir iş çıkacak ortaya
_ Bence bir boyacıya motosikletinle gidip sorman çok iyi olur, ben sorduğumda stickerları söküp bakmak lazım duruma demişti, ozaman ben de bakarım dayı dedim ayrıldım :mrgreen:
_ Bikaç fotoğrafını çekip yakın, detaylıca, forumda konu açsan hızlı geri dönüşler de olabilir, illaki bu işten anlayan var :cat:
_ Kusursuzca çözüme ulaşacağına inanıyorum, ama yolu nedir heyecanla bende merak içindeyim!
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------
Başta depoyu değiştirdiklerini düşünmüştüm fakat orjiali stickerlarıyla geliyor malesef :sunny: