_ Bu konuyu bikaçkez bende sordum, sadece depo üstü stickerlarım duruyor, üzerine cila atılmış diye sökmeye korktum,
ince de bir cila aslında belki pasta+cila ile yedirilebilir ama ya yedirilemezse diye bir türlü cesaret edememiştim, sen nasıl cesaret edebildin ki helal olsun :silent:
_ Bende tiksiniyorum o stickerlardan, bu işi yapanlar var sahibindende görüyorum zaman zaman, birini aramayı unutmuştum ( numarası varmıydı onuda bilmiyorum :/ ) ilan kalkmıştı,
diğerinin numarası yoktu derken bende halen kurtulamadım

r:. Bi çözüm bulabilirsen muthiş faydalı bir iş çıkacak ortaya
_ Bence bir boyacıya motosikletinle gidip sorman çok iyi olur, ben sorduğumda stickerları söküp bakmak lazım duruma demişti, ozaman ben de bakarım dayı dedim ayrıldım :mrgreen:
_ Bikaç fotoğrafını çekip yakın, detaylıca, forumda konu açsan hızlı geri dönüşler de olabilir, illaki bu işten anlayan var :cat:
_ Kusursuzca çözüme ulaşacağına inanıyorum, ama yolu nedir heyecanla bende merak içindeyim!
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------
Başta depoyu değiştirdiklerini düşünmüştüm fakat orjiali stickerlarıyla geliyor malesef :sunny:
[url]http://d1211.hizliresim.com/13/l/g1n3v.jpg[/url]