İyide motordan düşüp sürüklenip bir yayaya veya araca çarpan çantanın sorumluluğu size ait olacaktır.Bugün kappa k35 alarak çanta olayına nokta koydum. Pahalıysa vardır bir hikmeti dedim ve tam 170 papel saydım. Pişman değilim, olacağımı da sanmıyorum.
Daha önce motoruna bu çantadan takılı insanların, motor düştüğünde çantanın motora koruma demiri vazifesi yaptığı hikayelerini dinledim.
Ha, oldu da düştük ve çanta çıktı veya kırıldı bir şey oldu... İnanın o anda aklıma gelecek en son şey o olur.
http://img706.imageshack.us/img706/9024/fotoraf0295ov.jpg
Çanta tabanını 1-2 yerden delip civatalarla çanta demirine çantayı bağlarsanız motor 40 takla da atsa çanta yerinden çıkmaz :mrgreen: pahalı bir çanta olması da gerekmiyor. 35 liraya aldığım çanta motor devrildiğinde yerinden çıkmadı ve arka grenajların çizilmesini engelledi. Neden çünkü tablayla tutturmadım 4 tane civatayla çanta demirine tutturdum.Mengu doğru söyle, çantalar için proje çizdirilip ruhsata işlettirilmesi ile ilgili başvuruyu sen mi yaptın emniyete?:mrgreen: Biz mcdonalds diye biliyorduk.:sunny:
Son yazdığın mesaja istinaden; ne yapmam gerekiyor bu durumda? 40-50 liraya çanta almak varken gidip 170 papel verdim. Kaliteli iyi bir marka aldım. Daha ne yapayım?
Bugün kappa k35 alarak çanta olayına nokta koydum. Pahalıysa vardır bir hikmeti dedim ve tam 170 papel saydım. Pişman değilim, olacağımı da sanmıyorum.
Daha önce motoruna bu çantadan takılı insanların, motor düştüğünde çantanın motora koruma demiri vazifesi yaptığı hikayelerini dinledim.
Ha, oldu da düştük ve çanta çıktı veya kırıldı bir şey oldu... İnanın o anda aklıma gelecek en son şey o olur.
Bugün kappa k35 alarak çanta olayına nokta koydum. Pahalıysa vardır bir hikmeti dedim ve tam 170 papel saydım. Pişman değilim, olacağımı da sanmıyorum.
Maxem"in 45 lt lik cantasını kullanıyorum fiyatına orantilarsak oldukca kaliteli isinizi görür ama altına demir lama kestirirseniz cok daha saglam olur diger turlu tablası kırılabiliyor motorda canta demiri uzunlardan yoksaMaxem nasıl güzel bişeye benziyor.
Maxem"in 45 lt lik cantasını kullanıyorum fiyatına orantilarsak oldukca kaliteli isinizi görür ama altına demir lama kestirirseniz cok daha saglam olur diger turlu tablası kırılabiliyor motorda canta demiri uzunlardan yoksa
Bu motorun km saatinin doğruluğunu ölçen var mı hiç ? 100km hız bu motor için çok iyi ama ne kadar doğru ?Ben 192km yol yaptım. İstanbul Şişli'den, Yalova Çınarcık toplam 192km.
Uzun yol tecrübem olmadığından, ne olur ne olmaz deyip Gebze'de 15 dakikalık bir mola verdim. Sanırım o sırada 50km yol gitmiştim. Geri kalan 140km'yi tek seferde gittim ve ben hiç de haşat olmadım. Hatta gayet rahat gittiğimi söyleyebilirim. Tek sıkıntım, önümde uzanan bomboş ve uzun yolda benim 100km ile gidiyor oluşumdu. O da motor hacmi ile ilgili tabi.
Eralp abi beyazı olmasaydı bu motoru almayabilirdim, o kadar yani.
Bu arada hiç siyah alan birine rastlamadım.