Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

10 15 güne motorumu kış uykusuna alacağım kılavuzda depoyu boşaltmamı ve bi yağ püskürtmemi söylüyor eskiden biz depoyu alabildiğine doldururduk.o dediği yağı depoya sıktığımızda sonra nasıl geri temizleyecez.bide bujinin ordan bir tatlı kaşığı yağ koymamızı söylemiş yağ çaıltırınca sorun olmaz mı?

honda-cb150r-streetfire.jpg

Yeni kasası da pek güzelmiş.

dominos pizzaya girdim. Kendi motorumla çalışıcam. Benzin veriyor+1200 civarı maaş. Daha önce kurtköyde çalışan varmı?

Yeni kasası da pek güzelmiş.

150 cc, 17.6 HP, su soğutmalı bambaşka bir motosikletten bahsediliyor.

125 cc, 13.3 HP, CBR bile SS sınıfında olmasına rağmen CB150' nin dengi değil!

Bu motosiklet;

* SS sevmeyen
* Düşük cc NAKED başlangıç motosikleti arayan,
* KTM v.s gibi markaların parça tedariği (zaman), servis fiyatları... gibi durumlarına katlanmak istemeyen ve adım başı servisim olsun, stokta olmayan parçayı bile Türkiye'de en az bekleyen kişilerden olayım diyenler için iddialı bir alternatif olabilir.
* Hondanın son dönemlerdeki yakıt tasarrufu adına yaptığı işlerin başarısı ortada, umarım CB 150 R da atlanmamıştır bu durum!

Herşeye rağmen, commuter sınıfında, parça fiyatları çok çok makul, yakıt sarfiyatı 1.7-2.2/100km ( kendi adıma!) arasında olan CB 125 E modeli ile isim benzerliği haricinde uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyorum.

CBR125R aynasında kaybolurken izlemekten keyif duyacak kitleye yapılmış CB150R Naked modelinin de CBR 125 R dan daha düşük fiyat ile pazara gireceğini düşünmüyorum açıkçası :/

3350 TL lik CB125E 2012' de pazara girdiyse ve günümüzde satış grafiği en yüksek motosiklet haline geldi ise CB150R +7000 gibi bir fiyattan tanıtılır gibi geliyor. Her yönden CB 125 E' nin yeni kasası olmadığı açıkça ortada :)

Ayrıca gelmemiş ve geleceği mechul olan bi model hakkında konuşmak hiç doğru değil ama laf ağzımdan çıktı bikere :mrgreen:

10 15 güne motorumu kış uykusuna alacağım kılavuzda depoyu boşaltmamı ve bi yağ püskürtmemi söylüyor eskiden biz depoyu alabildiğine doldururduk.o dediği yağı depoya sıktığımızda sonra nasıl geri temizleyecez.bide bujinin ordan bir tatlı kaşığı yağ koymamızı söylemiş yağ çaıltırınca sorun olmaz mı?
Ben eski yönemin daha doğru olduğu inancındayım :)

Arkadaşlar merhaba,bir kardeşimize başlangıç olarak almak istiyoruz.Turuncu hoşuna gitmiş bu rengi illa 2. el mi bulabiliriz.Yardımcı olabilir misiniz,teşekkürler.

Ben bir önceki modelin turuncusu demiştim ama şimdi bunu görse eleman abii aşık oldum bunu bekleyelim der çorap benim başıma örülür :) Turuncu jantlı 2012 model lazım da.
Bahsettiğin motor cb 125 mi? Bu modelin sadece 3 rengi var siyah beyaz ve kırmızı olanı.Sen cbr 125 ile karıştırdın onda turuncu jantlı gri rengi olanı var.

Bahsettiğin motor cb 125 mi? Bu modelin sadece 3 rengi var siyah beyaz ve kırmızı olanı.Sen cbr 125 ile karıştırdın onda turuncu jantlı gri rengi olanı var.

Sahibindende onu bende görmüştüm, eleman komple boyatmış olsa gerek! Normalde üretimi var turuncunun fakat TR ye gelmiyor. Ekstra sipariş ile getirttiyse bilemem fakat kargosu parça fiyatını geçer :mrgreen:

Haklısınız kusura bakmayın dostlar karıştırmışım,ben uygun başlığa gidiyorum :)

Asıl sen kusura bakma arkadaşım, bende şu örneği aklıma turuncu olarak kazımışım adam KIRMIZI diye yazmışken :)

Bu arada hakikaten turuncusuda olduğu için olabilir gibi gelmişti, gerçi o da turuncudan çok bal sarı gibi duruyor bu fotoda :mrgreen:

Ben eski yönemin daha doğru olduğu inancındayım :)

Tabi hangisi daha faydalıysa onu yapmak lazım deneyen arkadaşlarımız vardır herhalde?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

150 cc, 17.6 HP, su soğutmalı bambaşka bir motosikletten bahsediliyor.

125 cc, 13.3 HP, CBR bile SS sınıfında olmasına rağmen CB150' nin dengi değil!

Bu motosiklet;

* SS sevmeyen
* Düşük cc NAKED başlangıç motosikleti arayan,
* KTM v.s gibi markaların parça tedariği (zaman), servis fiyatları... gibi durumlarına katlanmak istemeyen ve adım başı servisim olsun, stokta olmayan parçayı bile Türkiye'de en az bekleyen kişilerden olayım diyenler için iddialı bir alternatif olabilir.
* Hondanın son dönemlerdeki yakıt tasarrufu adına yaptığı işlerin başarısı ortada, umarım CB 150 R da atlanmamıştır bu durum!

Herşeye rağmen, commuter sınıfında, parça fiyatları çok çok makul, yakıt sarfiyatı 1.7-2.2/100km ( kendi adıma!) arasında olan CB 125 E modeli ile isim benzerliği haricinde uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyorum.

CBR125R aynasında kaybolurken izlemekten keyif duyacak kitleye yapılmış CB150R Naked modelinin de CBR 125 R dan daha düşük fiyat ile pazara gireceğini düşünmüyorum açıkçası :/

3350 TL lik CB125E 2012' de pazara girdiyse ve günümüzde satış grafiği en yüksek motosiklet haline geldi ise CB150R +7000 gibi bir fiyattan tanıtılır gibi geliyor. Her yönden CB 125 E' nin yeni kasası olmadığı açıkça ortada :)

Ayrıca gelmemiş ve geleceği mechul olan bi model hakkında konuşmak hiç doğru değil ama laf ağzımdan çıktı bikere :mrgreen:

Ama bu modelde gelse iyi olur. :)

bu motorla olmadı 90 ı geçemedim. Bugün .1100 km.de elf 15/50 yağ koydum herşey aynı. Sizin motorlarda ilk zaman böyle yavaşmıydı?

sen lastik işini söyle, orjinal lastik tubeles yaptırmıştın. Sorun çıktımı hiç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar