egzos hakkında bilgi verir misin gerçekten çok şık duruyor, güle güle kullan!
Cok tesekkur ederim, genel olarak bilgi verecek olursam,Avcrom marka egzozu gecen yil siparis ettim tamami el yapimi silindir cikisindan itibaren tek parca boylelikle muayene ve servis bakimina giderken 3 somun sokup takip orj. Egzozu takabiliyorum.
Bir aparat sayesinde 10 saniyede orj. Egzoz gibi sessiz olabiliyor ve susturucu yokken sesi camaro gibi cikiyor.cok tok ses veriyor bu gune kadar herkesi sasirtti bu yuzden bu basliktan birinin canli olarak duymasini cok istiyorum
Egzoz ilk geldiginde 3 kucuk sorun yasadim biri cblerin orta sehpalari kapandiginda egzoz uzerindeki takoza yaslaniyor,ben bunu takinca zincire surttu. Egzozu yapan usta icine bir takoz koymus kelepceye kaynaklattirmam icin,yaptirdim ve o sorun ortadan kalkti.
2. Sorun arka fren pedali ara boruya yaslaniyordu ve arka frene basilmiyordu. Bugun golcukteki ustama gittim ve boruyu isitip ezdi o sorundan da kurtuldum.
3. Sorun da ara borunun boyasi egzozu taktiktan sonra 3 km kullandim ve yandi dokuldu,elimde egzoz boyasi var bi ara sokup boyayacagim.
Bunlar kucuk basit sorunlar, kalite olarak benim bu egzozu adam 2 tup halinde yamaha fazer a takmiş fotolarda gorum. Yani o basinca ve isiys rahatlikla dayanacak.saglamlikta.
Gidiş olarak daha once 80km ile ciktigim rampayi 95 ile, 1 vites ciktigim bayiri 2. Vitesle cikiyorum. Sesi beni mutlu ediyor goruntusunu de begeniyorum.
En buyuk sorunum olan fark edilmeme tamamen ortadan kalkti. Bircok kez arabalar sellektor korna yaomadigim halde onumdencekildiler ve yasadigim yerdeki yayalar artik kaldirima.kacisiyorlar
Ozetle hani annelerimiz bizi "iyi ki dogurmusum" diye severler ya, iste aynen oyle "iyi ki yaptirmisim bu egzozu" diyorum

Burdan egzozu yapan Halil ustaya da cok tesekkur ediyorum tekrardan.