Honda fanboy

Motor çalışmasın ne gerek var benzin olmuş 5 tl ayaklarımızla itekleriz
Yok abi okadarda değil, İl/İlçe içi maksimum sürat limitlerini 50/60 neyse görsün yine
Marka takıntım belli sebeplerden var Viper

Malının değerini bilen biri olarak, çocukluğumdan beri markası olmayıp beğenip aldığım hiçbişey şuan hayatımda yok

ale: diğerleri hala tıkır tıkır çalışıyor.
Honda Fanlığım falan hakkaten yok. Hem ihtiyaçlarıma cevap vermesi lazım, hem içinde bulunduğum imkanlarla diğerlerinden ayrılan bi özelliği olması lazım
Yani boş yere bi Honda beğenmem. Zaten ACE yi de beğenmedim. Sadece " alınabilir/alınamaz kılan sebepleri " kendimce tarttım. Şahsi fikrim olsa da genel baktım duruma, yoksa ilgilenmiyorum deyip çıkardım sayfadan zaten.
CBF150, 5000 liranın üzerinde satılırken bence fiyat/performansı ACE' den bile kötüydü, aşırı pahalıydı şuan 4350 alan var... Yani ozaman alınması saçmayken, bugün gayet alınabilir bi motosiklet
Piyasada yer etmiş markaların modellerini hiçbirşey gözetmeksizin listelesem, herhalde sayıca beğendiğim en çok modeli bana sunan Yamaha dır. Hayatın gerçeklerini de listeye eklediğimde işler malesef değişiyor

r:
Bu arada ACE bana hitap etmiyor, Adem' e veya sana da hitap etmiyor ama emin ol bi marka böyle bişey çıkartsa ve 3 liraya satsa diye bekleyen bile vardır
Tekrar edeyim

Fanatikliği hiç sevmem, takım bile tutmam. Yalnız çok kolay yanlış anlaşılabiliyorum, bu yaştan sonra çözebilirmiyim bilmiyorum :mrgreen:
Ademin dediği gibi anket yapılsa "beğenen/beğenmeyen" diye "Beğenmedim" işaretlerim, "alınabilirmi/alınamazmı" yapılsa "Alınabilir" işaretlerim