Beat'i kötüleyenlere inat.. Lütfen bakın
Arkadaşlar bugün yani 16 ocak 08 küçük bi gezinti yapıp fotoğraflar çektim. Sizlerle paylaşmak istiyorum.
İşlerden bunalıp İstanbul / Aydos ormanına motosikletimle girdim. Yollar çamurlu ve kaygan birikmiş çamurlu sular. Sizi kovalamaya hazır köpekler ve teker yırtıcı sivri taşlar.
Motosikletim bu maceranın üzerinden fazlasıyla geldi. Zevkli fotoğraflarımı paylaşmadan önce beati kötüleyen arkadaşa inat bir kaç şey daha söylemek istiyorum.
Motosiklet düz yolda bi kaç saniyede 80'e çıkıp sonrasın da da biraz eğimle 100+ e çıkabilmektedir.
100 cc ve 7 beygir gücü fazlasını aramayanlar için yeterli
Otoyolda tek kişi gidiyorsanız inanın bana yokuşlarda bile 70'den aşağı düşmüyor
ben İstanbul'dan Çanakkale'ye 4.5 saatte gittim ortalama hızımı hesaplayın.
Benzini çok az yakıyor. Paranız cebinizde kalır daha fazla yol gidersiniz.
Hiç sorun çıkarmaz
Çok kaliteli bir motosiklettir.
Kış şartlarında akü bitme olayına hiç sahit olmadım cikleyi cekiyorsunuz ve marşa basıyorsunuz. O arkadaşın aküsü problemli olabilir.
Koskoca Yamaha Xmax 250 nin bile 6 ay sonra aküsü bitip çalışmadığını duyuyoruz üstelik ayak marşı olmadığı için yandınız. oysa Beat ile marştan çalıştıramazsanız bile ayak marşı imdanınıza yetiyor. Bugüne kadarda ayak marşı bozulan birine rastlamadım.
Beat'i başlangıç için alın arkadaşlar sonra nasılsa herkes motosikleti büyütmek ister.
Bende Dylan almak istiyorum ama bu motosikletle motosiklet sürmeyi öğrendim ve herşeyi ile hakimim.
Beat ile Dylan arasında neredeyse 2500 ytl var bilginize.
(Bu fotoğrafı düz yolda giderken makineyi sağ elime alarak çektim ve doğal olarak elciği tutmuyordum buna rağmen motor birden hız kesmiyor ve gördüğünüz üzere 80 ile rahatlıkla gidebiliyorsunuz)
## Birikmiş yağmur sularından geçerken kendimi endurocu gibi hissettim