Honda Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İSTANBUL MT yarın mahkememiz var sarp erdemin taksicinin vurup kaçtığı kişi hani arkadaşımız öldü onun mahkemesi var yarın crş saat 9.30 sultanahmet adliyesi herkesi bekliyoruz ve dayanışma istiyoruz fransada devlet kariştı burda tınlayan yok hadi istanbullu motorcu kardeşler hepiniz bekleniyorsunuz

arkadaşlar yer ve zaman belli herkesi bekliyoruzzz 28.11.2007ÇARŞAMBA saat 9.00 AYASOFYA CAMİİ buluşma saat 9.25 te hareket sarp erdem makkemesine gidiyoruz arkadaşımızı yanlız bırakmayalım katılım bekliyoruz uyanın İSTANBUL MT

arkadaslar noldu yaw canlanın bıraz ne bu boyle herkes uyuyoı olmuyo valla..yenı kasa beatlar ıcın dusuncelerınızı alalım.. ben ığrendım cok kotu olmus....

bencede çok kötü erfer.hele çift renk olması yok mu kesinlikle iğrenç olmuş

Bence de eskilerin yerini tutmaz gibi geliyor.Renkleri çok itici...

Arkadaşlar yeni aldığım ( 2008 ) Honda Beat'i satıyorum DYLAn ile takas ta edebiliriz.

bencede olabılır...hadı bı konu acıyım...usumeden kısın motora nasıl bınılır.....???

walla daha bu gece bindim motoruma soğuk çok sağlamdı walla üşüdüm biraz

usuyor ınsan gercekten sıkı gıyınmek lagzım........

Beat'lerinizin yeni resimlerini koysanızda gözümüz bayram etse :)

selam

Arkadaşlar BEAT'in tekeri malum küçük bununla ilgili aklımda şu sorular var cevaplayabildiğiniz kadar cevaplarsanız sevinirim

1-BEat'in tekerleklerini büyütebilir miyiz ? Yani daha büyük ebatta LASTİK+JANT takılabilir mi ?

2-Pirellinin yağmurda kaymayan lastiğini yazında kullanabilir miyiz

3-Biraz daha kalın lastik taksak benzin sarfiyatı artar mı ?

4-Lastiği biraz daha kalın taksak ve içinde bi jant kapağı var sanırım o çıkıyor onun yerinede güzel gösterişli bi jant kapağı taksak olur mu bu mümkün mü ?

yani ne yapsakta şu beat'in tekerlerini hem görsel açıdan, hemde işlevsel açıdan iyileştirsek ?

cevaplar için teşekkürler.

IMG_6366.jpg

Son soru : Lastikleri kaç km'de bir değiştirmek gerekir ?

Son düzenleme:
my beat pırellı sl 26 vıraj ıslak zemın lastıklerı sıddetle onerıyorum.yaz kıs dere tepe bın bıse olmaz yakıtta oynama fln olmaz...ayrıca beata baska bı jant takmak gıbı bı luksumuzde yok .....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar