arkadaşlar bu beat in rodajını talimatlara göre mükemmel tamamlasam son sürat 100km/s olurmu? hadi 90 olsa yine razıyım

ale: ona göre alacağım
birde full depo ile tahminen 200-250km yapıyor doğrumu bu
Arkadaşım ben 2 yıldır Beat kullanıcısıyım, sıfır almıştım.
Normal seyir sürati düz yol için 75-80 civarıdır. Yokuş aşağı 90 ı geçebilir ama 100 km. yapmaz. Tabi bu süratlerde vibrasyonu artar ve emniyetli olmaz. Uzun dik yokuşlarda (Örneğin TEM otoyolu Kocaeli bölgesi) 25 km. ye kadar düşer. Tek ve iki kişi olması performansını çok değiştirmez.
Bir depo ile 220 km yol yapıyor.
Viraj yeteneği zayıf bir motordur. Büyük motorların 130 ile girdiği virajda sen 80ile girersen tedirgin olabilirsin. Bunda amortisör sisteminin çok iyi olmaması da etkendir.
Frenleri ancak bakımlı tutarsan verimli olur. Teller falan iyi yağlanmamışsa özellikle arka fren hassasiyetini kaybeder. Sende arkayı yeterli sıktığını düşünüp öne biraz daha yüklenirsin ve önü kaydırabilir.
Jigle çekmeden yaz kış çalışmaz.
Yüksekliği iyidir altını çarpmazsın.
Tek kişi binerken amortisörler çok sert, zıplar durur

İki kişi ile daha güzel yol tutar. Rüzgarlardan etkilenir ve rüzgarın geldiği yöne yatar.
Arıza yapmaz! Yük bile yüklesen gitmem demez. Parçaları ucuz sayılır. Normal bakım saatleri dışında sorun çıkartmaz (Tabi servis iyi olacak, merdiven altı değil)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar:queen:
Ben memnunum en azından, ancak uzun yolculuklar planladığımdan değiştireceğim. Aslında kendisi günlük şehir içi kullanımına uygundur. Maksimum 40 km lik mesafelere gidip ara vereceksen yormaz insanı. Ben bazen günde toplam 200 km yaparım. Örneğin 40 km okula giderim, 3 saat ders veririm ardından 35 km diğer işime giderim. Oradan eve dönerim bir 40 da o tutar. Ardından bir 30-40 km hanımla gezeriz. sonuçta yorulmam
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:cat: