Honda Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aslında ben Beat'imin seri olduğunu düşünüyorum. Yani başka motor kullanmadım ve kapışmadım ama, basınca kaçıyor yani bekletmiyor. Heralde iyi açmış benden önceki sahibi.

walla ben gomoto mudur nedir ole bı motorla kapıstım artçıda wardı ıkımızde baya bı fark attı dip gaz gitmeme ragmen motorumuda ıyı actıgımı dusunuyorum

125 cc di ama o kadar fark yemek benı uzdu sonucta benımkı honda :d ama herneyse beat imi hız olsun dıye almadım zaten ben motorumu cok sewıyorum cin malları gecse bıle :D:D

tamam işte kıran parçalayan kişi de asi oluyor heralde. :)
Biryerde okumuştum ama şimdi bulamadım. :(
Neyse ne canım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beat dövmek anlamına geliyor arkadaşlar..:)

bence türkçe anlamı en guzeli bit diyelim gecelim :D

evet ya. baktım sözlüğe birçok anlamı var.

arkadaşlar honda beat ile ilgili böyle yorumlar,tartışmalar,testler vs. olan bildiğiniz başka forum veya site varmı? Yahut ingilizce de olsa yurtdışından bir forum vs. varmı?

Son düzenleme:
hı benımkınde 2007 senınkınde cam mı war ole gozukuyoda camlıysa fotolarına koyabılrımısın acaba benımde aklımda on cam takma warda

tabi eklerim resimleri şimdi. lakin orjinal siperliği 150ytl civarında. ben 13ytl'ye eminönünde doğubank'ın oradan aldım. süper de oldu.

ayıptır sorması resimleri nasıl ekleyeceğim.

Son düzenleme:
dostum tinypic.com a gir.Resimi upload etmeden önce aşağıda boyutlar var ordan uygun olanı seç.Daha sonra upload et

Siperlikli halinin fotoları

kadirkobe24 teşekkür ederim. Aynen anlattığım gibi yaptım. Sağolasın.

xo3z41.jpg

e6r6sw.jpg

2sax89d.jpg

551js3.jpg

6s595j.jpg

resimleri geçen haftalarda birgün çekmiştik. Öylesine gelişi güzel. Garip gelebilir size. :)

Son düzenleme:
Kazasız Belasız kullan kardeşim motorunu.Temiz ve güzel bir motorun var.Plakanın altındaki sticker mı?Yoksa ışık mı?Saygılar....

Sağolasın kardeşim. Allah tüm sürücü ve yayalara kazasız belasız yaşam versin.
Plakanın altındaki plastik bir parça.Çamurluğa yapıştırılmış. Ama stoplara bağlı değiş. Sadece ışık vurduğunda parlıyor.

cok guzel bı motorun war siperlige hayran kaldım 13 ytl ye almısın bıde normal orjinalinden cok daha guzel gorunuyo gercekten bombali oldugu için biraz heralde neyse kazasız belasız kullan beat ci dostum :) bide resimleri koydugun ıcın tesekkkur ederım :)

Ben de koyiyim dedim arkadaslar kıskandım :p

eqv2w2.jpg

4iyf7p.jpg

Son düzenleme:
kardeşim ben birkaç beat resmi buldum çok güzeller.

2m3jx1g.jpg

odb14.jpg

9ka343.jpg

sb0ahg.jpg

206h3d4.jpg

4tlks2.jpg

fuqolt.jpg

Resimlerin altında şu yazıyordu:

I took this photo at Pekan Raya Jakarta 2008 recently. It's the newest automatic motorcycle from Honda. This is the modification version, not for sale.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar