Honda Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler,beat'in sol marşbiyelini değiştirdim.Motor mavi ama takılan parça daha koyi bi renk olusturdu.Orjinal parça eminim,ama iğrenç bi görüntüye sebep veriyor.Servistekiler güneş gördükçe parçanın rengi açılır diyolar.Dorumudur acaba???:pr::pr:

ben 4 sene kullandım mükemmel bir motor yanlız suda bale yapmaktan canım cıkıyordu

Beyler,beat'in sol marşbiyelini değiştirdim.Motor mavi ama takılan parça daha koyi bi renk olusturdu.Orjinal parça eminim,ama iğrenç bi görüntüye sebep veriyor.Servistekiler güneş gördükçe parçanın rengi açılır diyolar.Dorumudur acaba???:pr::pr:

kardeş zaten şuanki reenk farkıda boyanın solmasından dolyı olmuştur yeni takıln parça daha canlıdır rengi ondan sana öle geliyodur bi süre sonra renkteki fark azalır die düşünüyorum

kardeş zaten şuanki reenk farkıda boyanın solmasından dolyı olmuştur yeni takıln parça daha canlıdır rengi ondan sana öle geliyodur bi süre sonra renkteki fark azalır die düşünüyorum

Kardeş,değişen parça daha koyu duruyo.Güneş gördükçe renk uyumu sağlar dediler ama o zaman motor güneşin altında kala kala beyazlaması gerekmezmi??Pilastik sonuçta.

anladım kardeşim dediğini hatta senin dediğin yere daha az güneş vuruyo servisin dediği gibi güneşin vura vura rengi deiştirmesini beklersek yandık sen git bi daha sor noluyo buna die

Aynen öle kardeşim.Acaip az güneş vuruyo oraya.Beklersem motor yandı bitti kül oldu,,.

öel walla bence o parça orji olmaya bilir eminmisin orjinalolduğuna paketini önünde açtılarmı

Evet açtılar.Belki hakıda olabilirler neticede pilastik,ama bende motoru öle dışarda bırakan biri dilim.Motor full garajda durur.

walla anlamadım kardeş nasıliş peki senin motorun üstündeki parçalar orjimi yani sen motoru sıfırmı aldın yoksa 2. elmi anladınmı demek istediğimi acaba 2. el aldıysan senden evvelki sahibi dier parçalarımı deiştirdide renkler tutmuyo acaba diorum anladınmı

yaaa bide belki boyada fabrikasyon hatası warıdr yeni aldığın parçada sen en iyisi bi git servise başka bi tane daha açtır baktır renkelr nasıl die

Kardeş motoru 0 aldım.Konyadan Elit motordan.Zaten stok yapmıyolar sipariş üzerine getirdiler..

duydum duydum benim beattede olmuştu böle bişiler debriyajda sorun olmuştuda ondan merak ettim aynı sorunmu die çözüldüyse ne güzel kazasız belasız kullansın enişten

duydum duydum benim beattede olmuştu böle bişiler debriyajda sorun olmuştuda ondan merak ettim aynı sorunmu die çözüldüyse ne güzel kazasız belasız kullansın enişten

eyvalla sağol bide benzin tasarrufu için bişi yapmişlar onu düzelttirdim yada kaltırttırdım dedi

delı adamlar nabarsınız cılgınlar...........erbn kardes o renk acılır zamanla sana garantı verırım....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
celıl ybr
Bws'yi almadan önce düşünmek lazım..Yani motor 125 cc'ler in 2 katı yakıyor ve 125cc lerden daha yavaş..Hem scooter'im hemde off-road yapsın diyorsan bws idealdir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar