Honda Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

inşallah bende aranıza gireğim yakında...

arkadaşlar bende beat almaya karar verdim. tek sorunum kartsız,faizsiz senetle vs. taksitle alabileceğim bir yer bulmak. :salut:

arkadaşlar bende beat almaya karar verdim. tek sorunum kartsız,faizsiz senetle vs. taksitle alabileceğim bir yer bulmak. :salut:

Honda bayilerine gidiyorsun kimliğini gösteriyorsun şartlar müsaitse ayda 185 ytl x 24 ay taksitle plaka dahil alabilirsin. Başka hiç bir masrafın olmaz.

4440 YTL'ye geliyor. :(

Kardeş teşekkür ederim, lakin 2 yılda ödüyorum ama fiyatı çok artıyor yahu. 4,5 milyar :silent:

Bu arada google'ye beat yazıp araştırıyordum ve şöyle bir yazıya rastladım. Biraz moralimi bozdu.

Scooter kategorisindeki en ucuz modellerden biri olan Beat, eğer bütçeniz kısıtlıysa almayı düşünebileceğiniz bir motosiklet. Kısa yolculuklarda işinizi görebilecek bu scooter, 100 cc'lik motoru dikkate alındığında otobanda ve uzun yolculuklarda yetersiz kalıyor. Yol tutuşu ve frenlemesi rakiplerinin gerisinde. Konsolda saatin bulunmayışı önemli bir eksiklik. Koltuğun altındaki bölmenin küçüklüğü nedeniyle kaskınızı biraz çabayla yerleştirebiliyorsunuz.

linki : http://motosikletim.milliyet.com.tr/newsDetail.aspx?id=277837
Ne yapayım bennnnnn....

kardeş bndede beat var bi kere koltuk altı kask olayı küllen YALAN...bnm kask büyüklerden o bile zorlanmadan sığıyor yanii.hee eger onu yazan kimse baya sallamış yanii veyada o küçültürmüştür :) :) :) ama dediğigim gibi bnde ki sığıyor yanii fren olayına bakıldıgında diğerlerine göre aynı deişen bişiy yok yanii geride fln kalmıor :) :) :) :) bnce sen hiç ona buna bakma kararını ver beatini al...bnce memnun kalsrsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş,orta sehpa derken oturma yerindeki demir dimi?.Ayrıca 1M kilit yeterlimi??

motorun ortasındaki ayaklık
2 li duran ayaklık varya onun içinden geçir
beatların jant delikleri küçük olduğundan zincir yada celik halattan yapılmış kilit geçmez onun için kilidin orta sehpa içinden geçirilmesi daka mantıklı..:cat:

bı ıkı gun gelmedık kopmus buralar hooovvv vooynn.....:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam.Bi orta sehbadan bide nerden geçireyim?

jant dicem ama jantın içinden geçmezki sen şimdilik orta sehpa dan geçir faruk un beat a bakar yeni fikir üretirim..:cat:

antalyadamısın..

jantlardaki deliklere asma kilit oluyo ben öle kullanıyorum ama biraz jant boyasına zarar weriyo

Dikkat edin motosiklet hırsızlığı artış gösterdi güpe gündüz kaskım çalınmıştı 2 gün önce acısı hala içimde motor gitmedi Allah'tan. Kaska da kilit takmak lazım

4500 YTL yapıo ya değermi acaba beat e o akdar para wermek ?_

iyide 2 yılda ödüyorsun. 3300 ytl yi bankaya koysan 2 yılda zaten o kadar faiz alırsn. Ülkenin şartlarını göz önüne alırsan 2 yılda ödüyorsun 1100 lira gibi faiz ( tam ayda 185 değil ben yuvarlak olsun diye o hesap yaptım 4300 e falan geliyor )

beat'e peşin o kadar para verilmez tabiki ancak dediğim gibi 2 yılda ödediğinizi tekrar hatırlatmak isterim.

Ancak Hondanın yeni çıkardığı PS150i 'ye 6300 para vereceğime Beat'e 4500 verirdim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar