Honda Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu gün vakit bulup 4000 km bakımını yaptım. Hava filitresini yıkadım en son..Ama kapağını kapatmadım bi bakalım ne olacak açık hava filitresi gib etkiliceki dedim ..bi tur attım inanılmaz bi ses . :queen::queen: : ) Beatten böyle bi ses çıkamaz : ) Gerçi boğazları şişmiş kesim motoru gibi bağırıyor gaza yüklenince ama Trafikte gerçektende dikkat çekiyor.. :bounce:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
123ig2.jpg

Not: Yapıcak arkadaşlara tavsiye Filitreniz çok daha kısa sürede kirlenicektir.Dikkat.!!!

yok bısıyım yok saol... guncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

gecmiş olsun dostum..kazasız sürüsler

arkadaslar benim lastıkler cok eskıdı artık degıstırmem lazım.1 senede 12000km yaparsam lastık dayanmaz tabii..allahtan dubless yoksa cok yolda kalırdım emınım.burda lastıklerin tanesi 50ytl bu fıyat normalmı?gecen sene 30ytl ye almıştım

Son düzenleme:
arkadaşlar bişi sorcam ben actıva alcam sitede pek yazan yok size sorayım yakıt ne kadar yakıyo

bende yakında aranıza katılcam(yakında dediim 1 sene sonra):):)ama beat in tipi çok hoşuma gidiyor

arkadaslar buda benim beat yorumlarınnızı bekliyorum pek bişey yapmadım ama nasıl gözüküyo

gercekten cok şık duruyor cem..bu arada beatın 2008 modelındekı sıyah olanı cok hosuma gıttı........mukemmel bısı yaa..ama son gunlerde beatle ybr arasında kaldım sızce ne yapmalıyım??????

arkadaşlar ben adanadan bayiden sordmm fiyatt 3350 ytl bende aldmm işte motor tam asfalt için ya araziye gelmio ama denizde gider gibi yolda seyredioo süspansiyon süperr parçaları pahalıı dikkat edin yeni bir beatcıymm ama çok km yaparımm ei sürşlerr

sanada iyi surusler...arkadalar utanıyorum topıcımız 4 . sayfaya dusmus..hadı bısıle yapın yenı beatların fotolarını kuyon yawww...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar