honda anf innova 125 aldım. ilk izlenimim ve resimler burda...

arkadaşlar kymco agility mi honda innovamı derken hondada karar kıldım.... motorumu sakryadan aldım ve hemen boluya geldim hiç durmadan 1 saat 45 dakkada geldim braz motoru zorladım sanırım ama yol bitmiyo napıyım:) düzde rüzgara göre 95 ile 105 km arası eğimli yolda biraz yatarak 130 km sürate ulaştım. aslında bu motordan bu preformansı beklemiyordum ama gayet başarılı bence deponun ufak olması dezavantaj gibi (3.7 lt) performanslı kulanımda 135 km yol yapabildim ama motorum şu an 250 km oldu belki rodajdan sonra yakıt düşer.... bu arada aslında aklım cbr 125 te kaldı ama param yetmedi ve cbf 150 mi alsam diye çok düşündüm ama pratik olduğu için innovada karra kaldım umarım pişman olmam.... motorumu aldığım aynı gün tekrar abnata gittim ve biraz gezdim işte size bir kaç resim....:cat:

oZI89375.jpg

aE789300.jpg

zKP89435.jpg

OL789509.jpg

0qb89557.jpg

1P989638.jpg

DwQ89690.jpg

x7z89739.jpg

W3o89893.jpg

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bol bol km'ler :) Honda da seçim yapmışsın umarım pişman olmam diyorsun.. :)

ya 3 gündür biniyorum motora...bu benim 4. motorum ama şimdiden büyük cc bi makina alsam demeye başladım... ne olacak benim bu isterik durumum bilmiyorum:)

asm

hayırlı olsun,kazasız belasız inş.
güle güle kullanın :)

ya 3 gündür biniyorum motora...bu benim 4. motorum ama şimdiden büyük cc bi makina alsam demeye başladım... ne olacak benim bu isterik durumum bilmiyorum:)

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasın bol km lere ınsallah bendede ınnova var ılk baslarda bende o performansı beklemıyodum cok serı motor vırajlarda fazla yatma kayıyo ben denedım:cherry::cherry: gercı mazot vardı ama olsun yınede fazla zorlama vırajlarda rodajdan sonra falan yakıt dusmuyozaten az yakıyo daha ne duşsun yada benımkının rodajı daha oturmadı:cherry:(5500km yı gectı) keyıflı surusler ınnova kardeslığı:queen::queen::queen::queen:

bu arada bişi merak ettim arkadaşlar. ben motoruma shell den 97 oktan benzin alıyorum acaba 97 oktanın bir zararı varmı yada faydası???

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...kazasız belasız binesin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arada bişi merak ettim arkadaşlar. ben motoruma shell den 97 oktan benzin alıyorum acaba 97 oktanın bir zararı varmı yada faydası???

ben 1 yıldır kullanıyorum, 20500 km.deyim 97 oktan daha hızlı olur ama, servis tavsiye etmiyor, ben 95 oktan aldım, motorun sesi iyice toklaştı ve sustu.
97 oktan ise baya bağırtıyor.
rodaj olayına gelince, ilk 1000 km. de kesinlikle ani kalkış ve ani duruş yapma, eğer yaparsan bunun zararını motoru bitirene kadar çekersin.
burada tecrübe konuşuyor dostum bak cbf 150 veya cg125 almadığıma hergün pişman oluyorum, gerçi şimdi otobandan çıktım, düz yolda 120 yaptım. 20000 olmasına rağmen, yanlız benzini mutlaka bp den alman lazım ve 95 oktan..
yağ ise mobil den şaşma, castrol shell gibi yağlar motoru soğutmuyor ve viteslere rahat geçmiyor, asla tavsiye etmem. mobil yağ 10/40 yarı sentetik ten asla değişme. zararını görürsün benim gibi.

dediğim gibi ilk 1000 km, doğru dürüst kullanırsan ilerde çok faydasını görürsün. mesela ben şu an 2. viteste 70 e çıkıyorum hemde yokuş yukarı..

motora binerken dizlerin marş düğmesine çarpabilir, dikkat et, benim motorda bazı yerleri çatladı ve ses yapıyor.

arka lastik çok kolay patlıyor ama değişme,iç lastiği mutlaka değiş ve asla irc marka iç lastik alma, malezya malı şambryel aldım 10000 km sonra ancak jantdan dolayı patladı, en iyisi malezya malıdır bunu unutma. ben çok zararını gördüm, başkaları irc yi sana överse inanma, yanılıyorlar. Yol tutuşu ve frenler konusunda bu lastiği (dunlop)sonuna kadar eskit. ben hala kullanıyorum ön lastiği, arka lastiği değiştiğim için çok pişmanım, şimdi arkaya pirelli taktım, müthiş.
ilk bakımda 17 ytl den fazla para isterlerse itiraz et verme parayı, hemen honda yı ara durumu düzeltirler. eğer parça değişme olayına girerlerse yalandır garantiden faydalan. hondayı aramak aklında olsun, mutlak sonuç alırsın

4000 bakımında ise sadece 25 ytl bakım ve 17 ytl yağ parası var, bunlardan hariç kesinlikle masrafı yok, bu ta 20000 e kadar böyle gidiyor, yani 40 ytl yi geçmez.

80 le giderken bile istediğin gibi aniden durursun, çok güvenlidir, bu konuda en iyisidir.

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.

ama ilerde iyice kullanmayı öğrenip benim gibi cg125 ve cbf150 ye binince keşke bunlardan alsaydım diyeceksin bundan emin olabilirsin.

abi madem büyük bi makine istiyon elindeki büyün motosikletleri sat o parayla istedgin bi makine alırsın heraldee:silent:
4 tane olduguna göre

valla sıfır motorlar gelırken daha 130 lara cıktıysan o makınanın rodajın hıc bıtmes yada cok erken bıter bu gıdısle hehe :)

Isın sakası Hayırlı olsun bu arada Honda almakla ıyı etmıssın.Gule gule kullan.

muttaki açıklamaların için çok tşk ederim.....iyi niyetleriniz için tşk edrim herkese...

Hayırlı olsun güle güle kullan...
Şu innova'nın göstergelerine bayılıyorum...
Bir de , motora 95 oktan kullan... Kitapçıkta ne yazıyorsa onları uygulaman motorun ömrünü arttırır...

hayırlı olsun dostum, kazasız belasız bol keyfler dilerim

hayırlı uğurlu olsun kardeş bende honda titan almak üzereyim aldığımda sizlerle paylaşmak isterim fotoları hadi herkese selam
:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar