17450 kmdeydi. 3200 liraya sattım. Şimdilik bir arayıştayım motor bakıyorum harıl harıl.kagy48 Satiş fiatınız ve km. ... gibi bilgiler özel değilse yazabilir misiniz? PM. den de olur.
17450 kmdeydi. 3200 liraya sattım. Şimdilik bir arayıştayım motor bakıyorum harıl harıl.kagy48 Satiş fiatınız ve km. ... gibi bilgiler özel değilse yazabilir misiniz? PM. den de olur.
aynı dert benim kinde de var,kışın nasıl çalışacak bu alet anlamadım.Sabahları zor çalışıyor. Jikleyi çeksem de, çekmesem de çalışması kolaylaşmadığı gibi, jikle çekilince devir artmıyor.
Bir arıza mıdır? formülü nedir?
Motorların karbüratör memelerini büyütüp, silindiri rekteviye edip pistonları büyütüyorlar, ön dişliyi 15 veya 16 yapıp arka dişliyi küçültüyorlar, hava filtresi, iridyum buji vs vs...Doktor_12 innovanın sağlamlığını sormuş ben 2005 yılında aldım hemen hemen 80.000 km oldu ama daha motorda tık yok motoru aldığından beri hiç bir parçası değişmedi motorla alakalı sadece flaşör ve far değişti üstündeki bujisi bile orjinal ( her ay bujiyi temizlerim ) çok çok güzel ve sağlam motor ama birkaç video izledim innovayla 140 kmh yapmışlar ben daha hiç 140 kmh yapamadım en fazla 120 kmh görüyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
innova güzel motor ama bir de durama ma,düşme sorunu olmasa.
çünkü ani fernde direk yere kapaklanıyor insan.![]()
belki de lastikdendir düşmem,dakkatli kullanır oldum.
cbf 150 mi aldınız hocam,hayırlı olsun.
innova-cbf karşılaştırması alsak....Teşekkür ediyorum iyi dileklerinize. Evet, vites karmaşası yaşamamak için CBF 150 aldım, İnnovayı üzülerek sattım.
geçen yıbaşı ben http://www.savaturkiye.com/scooter.html buradan almıştım.BURSADA İNNOVA LASTİĞİ NERDE BULABİLİRİM.İNTERNETTE VARMI ADRES VEREBİLİRMİSİNİZ.
YAKLAŞIK LASTİK FİYATI NEDİR.CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞK EDERİM:silent:
innova-cbf karşılaştırması alsak....
Garaj ve maddi imkanla doğru orantılı satılıp satılmaması. Ben innovayı çok sevmiştim....
ancak küçük croos düşünüyorum
innova yı o zaman satarım herhalde.aslında üçüncü motor olarak bile kalsa satasım yok açıkçası.