aykan haberler sende akşam oldu hala sesin çıkmadı ne var ne yok honda bayiinde.... Güzel haberler bekliyorum senden![]()
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. hayatımda hiç motor kullanmadım ve araştırmalarım sonucunda da 0 innova almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.bide ben bunu yaylada kullanacam ruhsatsız kullanabilirmiyim .satarlar mı?
Innovacılar'a merhaba lastiklerim eskidi değiştirmem lazım arka lastiği aynı ölçüde buldum ama ön lastiği bulamadım orjinalı 70/100-17 yerine 70/90-17 taksam olurmu?
ben 2 gün önce değiştirdim öne 2,50 17 ırc arkaya 2,75 17ırc dişli desen taktım gayet iyi oldu ilk başta motorun önü biraz düştü ama şu an uyum sağlamaya başladı tavsiye ederim ancak tek kızdıgım olay honda orjinal lastikleri neden getirmiyor neden farklı ebat takmak zorundayız .......aramadığım sormadıgım yer kalmadı ben orjinal ebatları hiç bir yerde bulamadım....
samet14fb tam yayla rampa bayır motoru hiç korkma al ancak aldığın gün bayiden çıkartmadan dişli lastik taktır adamakıllı ondan sonra yaylanızda rafting yap hiç bişey olmaz zincirli çünkü
aykan yaw lastiğin markası nedir..!
Dediğin lastikten bende taktım irc 2,75 arkaya (zorunlu kaldım lastik çatladı) ama orjinalini bulunca hemen aldım, irc yi de lastikçiye bağışladım (marka kötülemek değil sadece innovaya uygun bi lastik değil) sonra motor nefes aldı, ön içinde sipariş verdim ancak lastik satıcıları orjinal ölçüde lastik getirmek için pek hevesli değiller (satamadıklarını söylüyorlar) bekliycez artıkale:

yakıt tüketimini çok merak ediyorum bu aletin.Şehir içi ideal.
,,ben 2 gün önce değiştirdim öne 2,50 17 ırc arkaya 2,75 17ırc dişli desen taktım gayet iyi oldu ilk başta motorun önü biraz düştü ama şu an uyum sağlamaya başladı tavsiye ederim ancak tek kızdıgım olay honda orjinal lastikleri neden getirmiyor neden farklı ebat takmak zorundayız .......aramadığım sormadıgım yer kalmadı ben orjinal ebatları hiç bir yerde bulamadım....
,,
merhabalar lastik konusuyla ilgili olarak orjinal lastikleri izmir honda servisinden tedarik edilebilir kargoyla elinize ulastırabilirsiniz.(2005 model innova kullanıcısıyım 55.000de )ilk lastiklerini degiştirdigimde ırc kullandım fakat memnun kalmadıgımı söylemeliyim o lastigi aldıgım zaman servis lastikleri getirtmiyordu 1,sene sora sordugumda orjınal lastiklerini getirttiklerini söylediler ve hemen orjınal lastiklerini taktırttım bilgilerinize...
alllaaaaaahhhh.... ben bayiye koşuyorum beyler:queen:...eski innovayı benzin döküp yakacam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------
aykan paylaşımın için teşekkürler...sen test ettin mi ??? ayrıca o göstergedeki FI ne anlama geliyor...fuel injection da nedir yani??