sağol aykan finikede olduğıum için antalya merkezde değilim burada orjinal bujisi yok başka markaların var bildigim kadarıyla antalyaya gitmek lazım buji için anca öyle...
arkadaşlar 1,5 - 2 aydır foruma uğrayamıyorum...öncelikle özür dilemek isterdim ama dilemiyorumnedenine gelirsek : 2 ayda sadece 8 sayfa yazılmış hemde bu kadar gündemde olay varken ötv sidir 125i sidir vs. vs. neyse öss yaklaşıyo ara ara uğramaya çalışırım...kendinize ve innovalarınıza iyi bakın...
125i ile ilgili gelişme varsa lütfen söyleyin...
şu anda bi gelişme yok sakın diğer üyeler gibi sende ugramadığın için 8 sayfa yazı yazılmış olmasın![]()
sana katılıyorum aykan epeydir konuya uğrayan yok konu başlayalı epey zaman olmuş çok az sayfa mevcut ya innova konusuna uğrayan arkadaşların sayısı az yada forumda ki diğer konulardaki üye sayısı fazla 300-400 v.s sayfa konuşulmuş tartışılmış v.s v.s :silent:
ben sana şukadarını diyim millet makinadan anlamıyor gösteriş merakı var herkesteama bilseler cupların kıymetini özellikle innovaların sağlamlığını daha çok ilgi çeker bu topik onlara göre bizim araçlar bisiklet gibi......
ama surada olan herkes biliyorki alakası yok .... 130 km hızı gören km de70/80kr yakan ve bide şehir içinde bukadar kıvrak olabilen sağlam bir motor gösteremez kimse bana göstersede yalan söyler olsun biz böyle iyiyiz:cat:
evet aykan sana katılıyorum ama her motorcunun hayalidir büyük motorlar onlarıda anlıyorum![]()
Keşke İnnova alsaydım demeye başladım, bıktım Cgl ile 5 vites zırt bırt vites değiştirmekten, vitesler çok çabuk bitiyorr:
kendin kaşındınneyse iyidir cgl:cat:
Suç kimin kaşınması gereken Honda Türkiye bir getiremedi en tutulan modelini ben ne yapayım![]()
heheya sorma sinir oldum beklemekten bende ama innova innovadır diyoruz işte gıcık honda
![]()
haklısın aykan biz böyle iyiyiz ne demek istediğimi anladınız işi olan sorunu olan arkadaşlar işleri olduğunda da değilde her zaman burada olsalar demek istedimBen innovamı aldığım günden itibaren bakıp takip ettiğim bir konu

Hey millet nerelerdesiniz ? 2 gündür kimseden ses çıkmıyor.
İnnova'da kullanmak için kask almak istiyorum.Motorumu aldığım zaman ucuz bir kask almıştım fakat sadece görüntüden ibaret o kadar, Fiyat olarak max 120-150 TL olabilir.Sağlam fullface dediğiniz kapalı kask olarak ne önerirsiniz sizler hangi marka ve modelleri kullanıyorsunuz ?