Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese merhaba..
bu yeni innova lar ne zaman gelecekler..geldi gelecek epey zaman geçti ses seda yok..yeni sezona gelirmi..

Hey millet nerelerdesiniz ? 2 gündür kimseden ses çıkmıyor.
İnnova'da kullanmak için kask almak istiyorum.Motorumu aldığım zaman ucuz bir kask almıştım fakat sadece görüntüden ibaret o kadar, Fiyat olarak max 120-150 TL olabilir.Sağlam fullface dediğiniz kapalı kask olarak ne önerirsiniz sizler hangi marka ve modelleri kullanıyorsunuz ?

Lazer lz6 var birde gdr vardı galiba o civarda. Bende ls2 cartoon düşünüyorum bu tip motorlarda işe yarar bir kask.

herkese merhaba..
bu yeni innova lar ne zaman gelecekler..geldi gelecek epey zaman geçti ses seda yok..yeni sezona gelirmi..

Ben gelicek diye biliyordum ama halen ses yok.2 ay içinde gelmezse bu motoru alıcak arkadaşlar heralde üzülecektir sezon geldi.:)

Son düzenleme:
beyler kimi gelecek kimi gelmeyecek diyor ben beklemiyorum artık.....adam gibi biri çıkıp gelecek veya gelmeyecek dese hayret bişiy ya :pr:

Keşke İnnova alsaydım demeye başladım, bıktım Cgl ile 5 vites zırt bırt vites değiştirmekten, vitesler çok çabuk bitiyor:pr:

hocam nasılsın görüşmeyeli :)
1-2 ay forumdan uzak kaldım hemen innovadan vazgeçirmişler seni :salut:
ne güzel ağırdan ağırdan bekliyorduk neden cgl aldın :salut:
neyse hocam şaka bir tarafa da hayırlı uğurlu olsun yeni duydum aldığını kusura bakma geç oldu sanırım :rendeer:

beyler kimi gelecek kimi gelmeyecek diyor ben beklemiyorum artık.....adam gibi biri çıkıp gelecek veya gelmeyecek dese hayret bişiy ya :pr:

bende ayar olmaya başladım hocam çok kızarsam gidip mondi alırım :queen:

Son düzenleme:
yeni motor gelmez çok mu çok beklerizz özel mesaj alıntı innova'nın soğuması en fazla max 1 SAati alır..

innovanın geleceğini sanmıyorum ama gelirsede su günlerde gelmesi gerek...

:):cat:arkadaşlar bu sene 1.750 tl ye karburatörlüsünü alırım paşa paşa binerim (ikinci el) seneye de onlar ikinci ele düşer.onu alırız şimdi
ne beklicem onu geldi gelmedi iyimi kötümü duruma göre bakarız......sonuçta aralarındaki benzin yakışı atla deve değil

Son düzenleme:
bencede karbüratör ile enjeksiyon arasındaki fark çok küçük ve tasarım çizgileri eski innovanın gayet güncel halen satıldıgı ülkeler var aynı kasayla başta Almanya...

şu an 7o kr yakıo gelecek olan yeni model'de 60 kr yakar sakin kullanımda yazdıklarım ha. ama yok devirlilerde ise anormal derece de yükselmekte yakıt tüketimi

o gelmez yaa dün o yağmurda 55 60 km yol yaptım bi yerde frene bastım resmen vıztt dedi kaydı sonra durdu ama yanlız fena pati yapıyor..

c90 kaliteli motordur ama bilirsin ülkemizde her çeşit insan mevcut.ne demek istediğimi anladın..motoru incelemeden ve incelettirmeden karar verme...biraz daha ekleyebilirsen daha az km yapanları bulabilirsin ama yine söyliyeyim c90 cup serisinde baba denilen makinedir :cat:

Yeni innovanın renk çeşitleri avrupadaki gibi mi ? olacak resimlerde gördüğümüz renkler varmı? arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar