aykan
Cbf600 Cbf150'ye çok benziyor.
evet izzet ama malum kalite farkı çok fazla cbf 150 yi honda ekonomi için yaptı yani cbf 600 ebenziyor ama parçaları kaliteli değil ben cbf 150 yi bodrum sıcağına dayanamadığı için sattım motor 2 de bir sıcakta iflas edip yağ kaçırıyordu krank desen ölesine...
Peki, ama benim kullandığım İnnova 80'den 90'a çıkınca bir üst vitese geçmek için yaygara yapıyordu ve devir saati 'yeter, daha fazla zorlama!' diyordu. Malum, aletin 5. vitesi de yok. 100'ün üzerinde ise titreşimi bana hep rahatsız edici gelmiştir. Senin İnnova sanırım daha özel bir makina :mrgreen:
dostum sende abartmışın yahu titreşim var evet ama abartılacak bi titreşim yok çin motorumu bu titreşim olsun valla 90-100 arası gayet emniyetli ve titreşimsiz gidiyor 4 vites dişlisi 5 egerek bırakmıyor yani yeterince uzun tutulmuş dişli oranları...sen bide çinli bi cup modeline binde bak...bence innova gayet stabil....
küçük motorlarınızı satıp büyük almayın küçükler dursun çünkü benzin bu fiyattayken cbf600 le her yere gidemezsiniz büyük varsa yanında küçük motor da olcak
dostum zaten ben cbf i satarken innovayı bu yüzden aldım büyük makine alma fikriyle asla satmam innovayı heryere cbf 600 le gidilmez...benzin uçmuş zaten....dünyanın en pahalı benzinini tr kullanıyo....ki innova biçilmiş kaftan cbf 150 bile innovadan 50-60 ykr fazla yakıyor km de...
Son düzenleme: