Honda Honda Africa Twin XRV 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Africa Twin in Twin kelimesi herşeyden 2 tane olduğundan dolayı verildiğini duymuştum. Bu doğru mu? yani bir parçası arızalandığında diğeriyle devam edebiliyormuş. Çok saygı duyduğum ve sürmeyi istediğim bir motor. REsmi servis kayıtlarına göre şu ana kadar hiçbir At nin motoru sökülmemiş. Bu çok büyük bir referans. Ayrıca bildiğim kadarıyla yine bir AT dakarı 2 kere kazanmış. 1 sene ara verdikten sonra tekrar katıldığı dakarı gene kazanmış. Burda dikkat edilecek husus aynı AT ile yarışılmış olması.

At gerçek bir efsane.Daha eski bir modeli bile alınabilir.

Sağlıcakla.

elint koydugun o resimlerde africaların içinde bir tane bmw r60 var galiba, hepsinden yaşlı olarak :) heryere gidiyodu ama onlarla birlikte...

bende almak isterim bir kez kullandım ve ağzım kulaklarıma vardı...

Merhaba arkadaşlar, 1-2 Ekim de Sakarya Pamukova'da 9.İsof Off-Road yarışları var. Geçen yıl katıldık ve çokeğlendik. Katılım da oldukça fazla idi. Bu yıl da gitmeyi planlıyoruz. Africa Twin kullanıcıları olarak sizleri de oraya bekliyorum. Musait olanlar gelsin lütfen. Etkinlikler Ercova yaylasında düzenlenmektedir.
Selamlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gözünüzü kapayın, eliniz hangisine değerse alındiyorsunuz, anladığım kadarıyla :)

ahh ahh en büyük hayalarimden biride bu motorla dünya tutu yapmak tabi arkamdada sewdigim bir bayan oldugu surece :)

africa twin harika bir motordur benim hayallerimdeki motorlardan biridir saygı duyduğum motorlardan biridir reklam afişle kendini ispat etmemiş tam aksine kendini yapdığı işle ispat etmiş nadir motorlardandır

defalarca dakara ekiplerin katıldığı bir motordur traveller ların kullandığı tercih ettiği bir motordur çok dayankıklıdır hayla üstüne az motor vardır piyasada ben küçükken fethiye görmüşdüm adamlar avrupa turu atmışlar fethiyeye gelmişlerdi africa twin le hayran hayran bakıyodum motora

tek kelime gerçekden güzel motor ama bu motoru alıcak adamda işinden evine evinden işine gitmiycek böyle insalar bu tip motorları alıp öldürüyorlarya uyuz oluyorum motorun hakkını veren almalı bence bu motorun temizi avrupa turu atar tıklamaz.. dakar gibi zorlu bir yarışı bile defalarca bitiren nadir modellerden biridir çok çok dayanıklı bir alet..

şimdi piyasaları çok ucuz ikinci elde sıfır çin motoru fiyatına dolu var ama almakla bitmiyor işde aldınmı hakkını vericen o motorun.. yoksa bende motorumu satsam alırım 3 tane africa twin ama işde hakkını veremiyceğimi o kadar gezemiyceğimi km yapamıycağımı biliyorum.. o yüzden şimdilik maksi şehir içi ev-iş gi gel kısa mesafe devam belki emekli falan oldum mu alırım bir africa twin yaparım bir manyaklık avrupa gezisi falan neden olmasın kısmet..

Son düzenleme:
Arkadaşlar Africa Twin için hangi yağı kullanıyorsunuz ve kaç km'de değiştiriyorsunuz???

arkadaşlar özellikle africa twin kullanıcıları her kese selamlar..AT nin orjinal orta ayağı nerde bulunur?servis harici yaptırsak olurmu...:)))vsvs..

öncelikle herkese selamlar. yıllardır hayalini kurduğum Africa'ma nihayet 1 hafta önce kavuştum. :mrgreen: havalardan dolayı fazla kullanma imkanım olmasa da kullandığım kadarıyla motorun inanılmaz bir dengesi olduğunu söyleyebilirim. motorum 90 model olduğu halde tek bir sorunu yok halen standart ayarları ile duruyor. motoru bir tanıdığımdan aldığımdan çok iyi tanıyorum. 80000 de ve henüz anahtar değmemiş bir motor. bakımlarını zamanında düzenli olarak yapmanız halinde hiç bir zaman sizi üzmeyecek bir motordur. havalar yüzünden motor garajda kalacağından genede bakımlarını yaptım ve yağ olarak castrol tercih ettim. bu zamana kadar bütün motorlarımda aynı markayı kullandım ve hiç pişman olmadım. motoru kullandıkca zaman geçtikce benzin yakışı vs herşeyi aktarmaya çalışacağım.:)

ihtiyar delikanlı bu motor olsa gerek :cat: yılların eskidemediği motosiklet''o ...

1 kez görmek nasip oldu marmara adasında allahım çaybahçelerinin arasında dağ gibi duruyodu ama onlarda karı - koca belliki uzun yoldan geliyolardı ne heybetli makina allah nasib etsin hepimize

bana deselerki hangi motoru istersin hemen alalım sana diye, 90 model bile olsa Africa derim.avatarım bile africa bea!

yaklaşık 4 yıldır DR 800 kullanıyorum beni hiç üzmedi ne suyun içinde ne kumda yakıtıda uygun hurdaya çıkana kadar devam, ondan sonra bineceğim makine model 90 ve üstü Africa Twin ve son nokta varedero 1000 olacak

endurocu01 abi DR800 kullanıyorum diosun ufakta olsa hiçmi sorun cıkarmadı ?

Afrika Twin kullanıcıları aynı soruyu sizede sormak istiyorum ufakta olsa hiçmi sorun cıkarmadı

sadece benzinin doldurup yağını ve bazı gerekli parçalarını deiştirip gezebiliyomuyuz her iki motosikletin afrika & DR800'ün namını duydumda özellikle afrikayı teşekkürler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar