1.honda innova
2.kymco activ 125.
kymco tayvan malı.kaliteli ve güzel motorları var.bende kymco activ 110 var.kaliteleri yaklaşık aynı ama innova daha önde.
Bugün Kymco activ 125 aldım. Bayii yarın işlemleri müteakip teslim edecek. İnşallah doğru bir seeçim yaptım. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. İlk kez motorsiklet kullanacağım
Teşekkürler satoyama kardeş, dediklerini unutmayacağım.güzel bir seçim yapmışsın bi arkadaşımda 110cc olanı var ve 40.000km sorunsuz biniyor motor dökülüyor ama asla yolda bırakmıyor bakarsan 100.000km motor garantisi var çok iyi bir seçim yapmışsın yeni başlayan birisi için sağlam bir motor almışsın yakıtı max. 100km 2lt dir
servise giderken yağını kendin al git 15w-50 numara castrol almaya gatret et:cat:
ayrıca 500km sonra rodaj yağını değiştir mutlaka servise git sonra allah kaza bela vermesin :cat:
Bugün Kymco activ 125 aldım. Bayii yarın işlemleri müteakip teslim edecek. İnşallah doğru bir seeçim yaptım. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. İlk kez motorsiklet kullanacağım
Sedat kardeş, "resim isteriz" demiştin ama ben resimi buraya nasıl upload ededecğimi bilmiyorum.hayirli olsun güle güle kazasiz belasiz kullan 2 modelde iyi sonucta parasi olan için honda olmayan benim gibi garibana kymcoo:cherry::cherry: kaça anlaştiniz bayi ile birde en kısa zamanda resim isteriz:wiinkk::rendeer:
100 km hıza ulaştım, daha fazla yapabilirdim, ama çekindim. 1 litr benzinle 40 km yapıyor. her türlü yol şartlarının ortalaması bu. Çekişi mükemmel. Ancak amortisörler sert, ayrıca sele de rahat değil. Ama genelde memnunum.Şu anda 4600 km ye ulaştım.