honda 125 ınnovamı--kymco actıv 125mi??

arkadaşlar bu iki motordan birini almayı düşünüyorumda bana bu ikisi hakkında bilgi verebilirmisiniz(yani hangisi daha iyi) şimdiden tşk herkese:rendeer:

1.honda innova
2.kymco activ 125.

kymco tayvan malı.kaliteli ve güzel motorları var.bende kymco activ 110 var.kaliteleri yaklaşık aynı ama innova daha önde.

marka ve model kıyaslamaları bölümüne açılsa daha iyi olurdu
ikisde güzel ben innova alırdım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1042736336_g.jpg
heralde saatte 120-130km/s ye kadar cıkan hızı we 100km de 2,0 lt. yakıt tuketen innovayı tercıh ett cunku en az bi temiz bakarsan 10 yıl dayanır mondial 100 kh yi 3. viteste geciyor eee ne demişler=HONDA HAYAT ONDA.... kullanıyorum süper bir alet resmen bir canavar saygılarımla....

Son düzenleme:
ee bakayım kmsenın sesi solugu cıkmıyor

Bugün Kymco activ 125 aldım. Bayii yarın işlemleri müteakip teslim edecek. İnşallah doğru bir seeçim yaptım. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. İlk kez motorsiklet kullanacağım

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
15.000km innova125 kullandım tek kelimyle sınıfında rakipsiz ama paran yetmiyorsa kymcoda kötü makina değil tavsiye ederim ama para varsa düşünme bile :cat: anlatmayla biltmez yaşanır

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Bugün Kymco activ 125 aldım. Bayii yarın işlemleri müteakip teslim edecek. İnşallah doğru bir seeçim yaptım. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. İlk kez motorsiklet kullanacağım

güzel bir seçim yapmışsın bi arkadaşımda 110cc olanı var ve 40.000km sorunsuz biniyor motor dökülüyor ama asla yolda bırakmıyor bakarsan 100.000km motor garantisi var çok iyi bir seçim yapmışsın yeni başlayan birisi için sağlam bir motor almışsın yakıtı max. 100km 2lt dir

servise giderken yağını kendin al git 15w-50 numara castrol almaya gatret et:cat:

ayrıca 500km sonra rodaj yağını değiştir mutlaka servise git sonra allah kaza bela vermesin :cat:

güzel bir seçim yapmışsın bi arkadaşımda 110cc olanı var ve 40.000km sorunsuz biniyor motor dökülüyor ama asla yolda bırakmıyor bakarsan 100.000km motor garantisi var çok iyi bir seçim yapmışsın yeni başlayan birisi için sağlam bir motor almışsın yakıtı max. 100km 2lt dir

servise giderken yağını kendin al git 15w-50 numara castrol almaya gatret et:cat:

ayrıca 500km sonra rodaj yağını değiştir mutlaka servise git sonra allah kaza bela vermesin :cat:
Teşekkürler satoyama kardeş, dediklerini unutmayacağım.

hayirli olsun güle güle kazasiz belasiz kullan 2 modelde iyi sonucta parasi olan için honda olmayan benim gibi garibana kymcoo:cherry::cherry: kaça anlaştiniz bayi ile birde en kısa zamanda resim isteriz;):wiinkk::rendeer:

ben burada kymco derim neden derseniz honda ınnova ile arsındayarı yarı yarıya fiyat farkı var honda yeni ınnova lar cbf 150 den daha pahalı onu alıcağıma cbf alırım daha iyi:cat:

Arkadaşlar dün teslim alabildim motorumu. Şu ana kadar da 80 km yol yaptım.
Bu ve benzeri motor kulanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Durma,kalkma, vitese göre hız limiti...vb konular hakkında.

hayirli olsun güle güle kazasiz belasiz kullan 2 modelde iyi sonucta parasi olan için honda olmayan benim gibi garibana kymcoo:cherry::cherry: kaça anlaştiniz bayi ile birde en kısa zamanda resim isteriz;):wiinkk::rendeer:
Sedat kardeş, "resim isteriz" demiştin ama ben resimi buraya nasıl upload ededecğimi bilmiyorum.

arkadaşım kymco alıp çok ii yapmışn..innova kadar pahalı olmasa bile onun yaptıklarını yapabilir..bana motorun hakkında bilgi verirsen sevinirim..mesela son hız ne ? yakıt tüketimi ?

100 km hıza ulaştım, daha fazla yapabilirdim, ama çekindim. 1 litr benzinle 40 km yapıyor. her türlü yol şartlarının ortalaması bu. Çekişi mükemmel. Ancak amortisörler sert, ayrıca sele de rahat değil. Ama genelde memnunum.Şu anda 4600 km ye ulaştım.

100 km hıza ulaştım, daha fazla yapabilirdim, ama çekindim. 1 litr benzinle 40 km yapıyor. her türlü yol şartlarının ortalaması bu. Çekişi mükemmel. Ancak amortisörler sert, ayrıca sele de rahat değil. Ama genelde memnunum.Şu anda 4600 km ye ulaştım.

Öncelikle hayırlı olsun, çok iyi bir seçim:cat: ben de aynı konuyu açmıştım ama kilitlendi:)
Honda İnnova ile Activ 125 i kapıştıralım başlığıydı.

Fiyatına bakarak kalitesini karşılaştırırsak Activ 125 fark atar.
Ancak ömürlük olması ve toplam sürüş özellikleri ile İnnova yıkar geçer:cherry:

Innova rakip tanımaz hiç düşünme bence tabi kmyco da kotu mal değil bütçen innovaya el veriyorsa hiç düşünme al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar