Honda 1000RR cartman ne aramaz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gülegüle kullan hayırlı olsun başında paralansın :p kıskandım :mrgreen:

kazasız belası yollar :) tekerinde düz bassın verdiğin cevapları okudum :) yeterince bilinçli birine benziyosun tek dileğim dikkatli olman

trafik kazalarının çoğu ya yavaş giderken yada gereği olmayan biyerde abartı hızlı giderken oluyor.. bu yüzden yok yüksek cc aldın ölürsün gibi saçmalıkları kesin artık bi alışma süreci vardır motorun tepkilerini ölçers,n gazı kapattığında nası ivmeleniyor.. fren yaptığında nası kayıyo.. bu noktaları kavradıktan sonra gerisi sürücünün gaz la çalışan :mrgreen: iradesine kalıyo. bana sorarsan sen bu makineyle 5000 i devirdikten sonra patlama riskin 50000 i deviren adamla aynı :)
tabi işin içine hava şartları vs. girmezse :)

neyse çok konuştum ben tekrar hayırlı olsun diyeyim. :)

forumdan dinmeyene ve boy a danışabilirsin sanırım 1000rr konusunda... ikiside tecrübeli abilerim :)

Son düzenleme:

boy

@Syriana
kusura bakma ama hayırlı olsun diyemeyeceğim arkadaşım...racing motor görünce alan için sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum...kusura bakma...
@tubis
Bülent her büyük motor kullanan özellikle ss kullanan ölecek kaza yapacak diye bişey yok. Durduk yerde aklına bu tarz şeyleri getirmen henüz yeni motosikletine kavuşmuş olan arkadaşımızın sevincini köreltir. Boşu boşuna ölümden bahsedip bu güzelim topiği birden yasa boğma.
Arkadaşlar, tehlikeli olan motosiklet değil insandır. Ancak daha önce de defalarca dediğim gibi 600cc veya 1000cc yarış motorlarına binemek deneyim ve ileri sürüş tekniklerini bilmeyi gerektirir. Onun dışında diğer vitesli motorlardan kullanım olarak pek farkı yok bu makinaların. Ancak motoru sürebiliyor olmanız yeterli değil, hiç ummadığınız bir anda neden deneyim gerektiğini anlarsınız, tabi hayatta kalıp anlayabilecek şansınız olursa. Bu tür motorların kazaları genelde ölümle sonuçlanır. O yüzden deneyim, eğitim, teknik bu motorları kullananlarda yoksa ben pek alınması ve kullanılmasını önermiyorum. Büyük heyecanla yeni motoruna kavuşan arkadaşlara ben ancak "güle güle kullan" diyebilirim.

asm

Hayırlı uğurlu olsun

Allah kaza bela göstermesin.

Güle güle kullann

başlığı 2-3 defa okuyuşta çözebildim :)

asm

mana olarak çözemedimde kelime oyununu çözdüm :)

yoksa Honda'nın aradığı ama cartman'ın aramadığı şeyi bende çözemedim

uğradığı şehirdeki arkadaşları aramamış olabilir :)

"Honda 1000RR cartman niye aramaz" olabilirdi başlık :cherry:

Arkadaşlar, tehlikeli olan motosiklet değil insandır. Ancak daha önce de defalarca dediğim gibi 600cc veya 1000cc yarış motorlarına binemek deneyim ve ileri sürüş tekniklerini bilmeyi gerektirir. Onun dışında diğer vitesli motorlardan kullanım olarak pek farkı yok bu makinaların. Ancak motoru sürebiliyor olmanız yeterli değil, hiç ummadığınız bir anda neden deneyim gerektiğini anlarsınız, tabi hayatta kalıp anlayabilecek şansınız olursa. Bu tür motorların kazaları genelde ölümle sonuçlanır. O yüzden deneyim, eğitim, teknik bu motorları kullananlarda yoksa ben pek alınması ve kullanılmasını önermiyorum. Büyük heyecanla yeni motoruna kavuşan arkadaşlara ben ancak "güle güle kullan" diyebilirim.

Mehmet bende aksini iddia etmedim...ama daha 1.viteste 130-140 gören bir motorun kullanıcısını çok çabuk gaza getirebileceğini ve kazaya sebebiyet vereceğini düşündüğüm için konuya bu şekilde yaklaştım...burda da senin dediğin söylem ''tehlikeli olan motosiklet değil insandır'' ön planı çıkıyo...

Racing motorlar gerek tasarımı gerek ivmelenmesi gerekse kulağa hoş gelen gaz sesiyle insanı çok çabuk gaza getirebilecek özelliklere sahip ve alan insanların çoğu bu nedenlerle bu tarz motorlara yöneliyo...senin söylediğin gibi eğitim ve tecrübe sonrası alınması gerekir ama bu eğitimleri alan kişilerin azınlık olduğunu düşünüyorum ve ondan dolayı tereddüt ediyorum ve alanlar için endişe ediyorum...üzüntüm bu yüzdendir...cartman arkadaşımızı tanımadığım için üstüne alınmamasını diliyorum...

Hayırlı uğurlu olsun

Allah kaza bela göstermesin.

Güle güle kullann

başlığı 2-3 defa okuyuşta çözebildim :)

ben kendim çözemedim sizin çözememeniz cok normal....

Ben daha çözemedim:queen:

Tamam anladım 1000 Arar neyse rezil olduk:p

mana olarak çözemedimde kelime oyununu çözdüm :)

yoksa Honda'nın aradığı ama cartman'ın aramadığı şeyi bende çözemedim

uğradığı şehirdeki arkadaşları aramamış olabilir :)

"Honda 1000RR cartman niye aramaz" olabilirdi başlık :cherry:

:) ne polemik yaptım yaw ne başlık atarmışımmmm

@Syriana

@tubis

SS kesinlikle teknik isteyen bir motor....trafige cıkma gibi bir düşüncem yok henüz....

hayırlı uğurlu olsun.son sürat kaç abi :p:mrgreen: Süper bir alet tam hız aleti.Kazasız belasız sürmen dileğiyle.bir tur verirsin artık :p :cherry:

benim son sürati görmem diye bi olay sözkonusu olamaz....cünkü teknik ve tecrübem buna müsade etmez....

Adaş yeni motosikletini güle güle kullan...güvenli sürüşler...

Tşk ederim. Ehliyetin işini çözdükten sonra Allah nasip kısmet ederse Teknik konusunda eğitim için kapını calabilirim....

Ya dostum boş ver sen üzme kendini takma kafanı gazı açmakta kapamakta senin elinde sadece altındaki gücü bildiğin süreceki zaten biliyosun gerisi senin elinde ayrıca sadec ss kullanan ölmüyo bunuda unutmayın arkadaşlar.Bu arada güle güle kullan Allah tekerine taş deydirmesin.

gaz la aram yok....daha da olmaz zaten....karınca saymam için cok var....

Yoksa sırf bu espiriyi yapmak için mi aldın 1000 rr ı :p
Not ; Ehliyetin olmamasına çok şaşırdım..... :silent: Yoksa şaşırmamalı mıyım ? :cyclopsan

kusura bakma ama hayırlı olsun diyemeyeceğim arkadaşım...racing motor görünce alan için sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum...kusura bakma...

Yaf yapmayın, racing'cileri de direk tabutluk yaptınız. Ne racing'ciler var emekli oluyor sonra başka bir sebepten vefaat ediyor - mesela geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Sabri Usta gibi..

Güle güle kazasız belasız kullan çok güzel motor.Herkese nasip olmuyor.Bakınız ben:2 senedir yırtınıyorum bi cıbır almak için.Sen bakma tukaka diyenlere onlar da alamıyorlar, kedi mundar hadisesi :p

Yaptiğim dediğin nedir?

Yazma kardeşim kimseye taziye mesajı felan, başka türlü reklam yap.

Madem insanların hayatı senin için bu denli değerli gel başımızda bekle.

Mesela işim yüzünden defalarca yanıp ameliyat oldum, gel beni aylığa bağlada taziye sıkıntısından kurtul!

Yazık değil mi sana.:farao:

ah be kardeşim o kadar maddi gücüm olsa seni maaşa bağlardım motosikletimi silerdin yanma derdinden kurtulurdun

Son düzenleme:
:queen::queen:kesinlikle katılıyorum :cat::cat::queen:

bende sana katılıyorum :) inş en kısa zamanda dilediğin motosiklete kavuşursunn...benim herkese dileğe budur. Tanrıdan diledim bi RR :) O verdi 1000 RR

aye bu forumdaki herkese cwp vercez diye bi şart yok bence. bırak konuşsunlar, bırak yazsınlar...Allah yazandan da yazmayanda razı olsun...

Son düzenleme:
dağılın bakıyım... topicimi gereksiz konularla mesgul etmeyinnn.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar