Hobimiz var mutluyuz...

evli - çocuklu iseniz hobinizin olması çok zor, çocukların yaşlarına göre yönlendirilmeleri ve eğitilmeleri çok vakit alıyor, ancak onlar ile birlikte ortak payda da buluşabildiğiniz bir şeyler varsa ortaya çok keyifli uğraşlar çıkıyor. tüplü dalış , kampçılık doğa yürüyüşü, makanik tamirat ve motosiklet modifikasyonu, atıcılık, havalı ve ateşli prototip silah dizaynı ve imali ve en son olarak ta şimdi katı yakılı roketler ile ilgileniyoruz.

Usta sen ne yaptın yahu:queen:

Uçak ve simülasyon manyağı olarak bu setupa hayran kalmamak elde değil.. Gözlerim yaşlı " Keşge benim osaa" demekten kendimi alıkoyamadım :salut:
Bende kendi bütçem dahilinde Logitech 3D Pro joystickle sivri sinek uçuruyorum :pale:

Telli çalgılarla vakit geçiriyorum. Bağlama ile başladık şimdi elektro gitar öğrenmeye çalışıyorum. Vakit buldukça Turna avına gitmeye başlamıştım ki makinam kırıldı yenisini hala alamadım, kısmetse bir shimano düşlüyorum ::utangac:

Yalnız hobilerim var ama mutlu muyum diye kendime sormadan da edemedim :silent:

Son düzenleme:
İstanbul gibi keşmekeş, iğrenç ötesi bir şehirde, samimiyetsiz/saygısız/sahte insanlar topluluğu içinde yaşamak zorunda iseniz kendinize bir hobi edinmekten başka insanı rahatlatan bir şey yoktur. Uyuyorum ben diyenlere üzülüyorum bir şeylerle ilgilenmek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar