Sınıf öğretmeniyim.Öncelikle en büyük hobim mesleğim.Çünkü çok ama çok eğleniyorum.Okul saati nasıl bitiyor anlamıyorum.Çocuklar bile ne çabuk okul bitti derler.

Hoş bu sene idareciliğe başladım.Bu da farklı güzel bir hizmet.Bütün okulu kucaklıyorum ve daha büyük bir kitleye hitap ediyorum.Bunu da sevdim
Yan hobilerim: Eşimle;Bisiklet,yazın kamp,balık tutma,playstation, halısaha haftada 2,motosiklet,arkadaşlarla sohbet muhabbet...Hamdolsun şükürler olsun.
Tavsiyem iş dışında mutlaka başka uğraşlarınız da olsun.İyi hisseder,farklı uğraşlar mutlu eder.
Allah sağlık sıhhatler versin hepimize
Şükür forumda bir sınıf öğretmenine denk geldim.
Hocam yaş grubunuz vesilesi ile sınıfta ne tür eğitici ektinlikler düzenliyorsunuz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Bana çocuk eğitimi ile ilgili etkinlik,görsel hazırlama gibi tavsiyeleriniz olabilirmi.İşyerimde eğitim hazırlıcam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Başlığada hobileri yazayım bu arada.
-Ben araştırmayı çok severim,bu huyum ödüllendirilmişti hatta.
-Bir iş,sınav,plan,proje öncesi hazırlanmayı üretmeyi çok severim.Hatta o hazırlık sonuçtan daha heyecanlı geçer.
-Müzik dinlemeyi çok severim.Teması olan müzikler daha çok o etki alanına sokar beni.
-Okumayı severim ama öykü,roman değil,araştırma inceleme yazıları,düşünce yazıları,siyasi ve biyıgrafik kitaplar,kültür sanat dergileri.Özellikle siyasi biyıgrafi kitapları ve sanatçı biyıgrafi kitapları favorim.Aykırı,dünyayı değiştirmeye çalışan insanların hayatları çok ilgimi çeker.Girişimcilerin ve fikir adamlarınında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
-Modayı daha doğrusu,günlük klasik tarzı takip ederim.Kıyafetlerin anlamı,mesajı olduğuna inanırım.70-80 lerim hem dişi,hem gündelik hemde klasik-zarif tarzı beni büyüler.
-Yine biyografik filmleri severim.
-Kitapevi (kahve,müzik varsa süper)çok severim.Rahat 3 saat kalabilirim.
-Birde alışveriş.Ben yeni bir not defteri bile alsam iki gün sevinen biriyim.
-Yabancı Yemek programları ve tedx konuşmaları gibi bağımlılık yapan alışkanlıklarım var bide.
Ne yazıkki usta olduğum müzik,dans,fotograf gibi bir uğraşım yok.
Arkadaşın simülatör odasını çok beğendim mesela.Şifre kıran ajan gençlerin oda tipi gibi hatta

Birazdan silahlı adamlar tarafından basılıp oda patlatılacak gibi his var