Hobimiz var mutluyuz...

Arkadaşlar içinizde hobisi ve ya hobileri olan var mı?
Benim yaptığım hobiler: kitap okuyorum, serbest dalış, zıpkınla balık avlamak, motosikletime bakım yapmak.
Çok hobim yok ama beni mutlu ediyor. Zaten bunlar fazlasıyla yetiyor bana.
Sizinde varsa benimle paylaşır mısınız?

F16 Simulatörü (Falcon BMS) Hobiden çok daha ciddi.
2 metrelik Akvaryumda Frontosa Moba besliyorum.
Ufaklık istedi diye şimdide bir hamster aldık onada ben bakıyorum :)

R/C model araçlar ile ilgileniyorum.

ByMvED.jpg
ee9fdad7e1ee36a.jpg

Birde FPV platformum var.

jQopWL.jpg

Aslen arayuz tasarimcisiyim. Hobi olarak motosiklet yikiyorum. Bir cogunuz da Overdose'u biliyor. Motor yikamak bilgisayar basinda edindigim stresi atmami sagliyor.

İş güç be müdür , akşamları biraz kitap okuma , hanımla laflama falan .

Geçen seneye kadar hobi oyuncak merakım vardı işte onlarla ugrasirdim . Birde lise donemimden askerliğe kadar BMX le atlangacli ziplangacli hareketler yapardim . Bakırköy tren istasyonu altında yada meydan da .

Şimdi iş güç

Bende hayatta neden bomboş geciyor diyorum hobim yok benim öyle karton hayat yaşıyorum.

Gerçi koşucak alanı bile olmayan bir yerde yaşıyorum şehirde zaman su gibi gidiyor :(

Hobi olarak model uçak yapıyorum benzinli, gitar ve bağlama çalarım.

Hobi olarak başladığım tasarım işi (otomotiv, cep telefonu, mobilya vs) yakın bir zamanda işim olacak bu yüzden onu saymıyorum.

Hobi olara ders çalışıyorum. Aslında bu fobimdi. Hobim ise motosiklet, otomobil ve tarihi yerleri gezmek.

Defalarca bırakıp yeniden başlamama rağmen iş ile ilgili zihni dinlendirmek ve fiziksel olarak daha iyi hissetmek adına fazla kilolarımdan kurtulup fit olmak adına fitness&building yapıyorum. MotoGP ve F1 top moments videoları izliyorum. Motosiklete atlayıp random yol yapıyorum haftasonları. Bakım videoları izleyip bakımları mümkün olduğunca kendim halletmeye çalışıyorum ki bu da zihnimi dinlendiriyor. Microsoft Flight X Simulator ile ilgilendim bir dönem, şu ara oyun oynamaya başladım.

Odamda 1.5 metrelik bitkili tatlı su balığı tankı var (Bu tank anneannemin evinde). Kendi evimde bir oda dolusu akvaryumum var, cüce vatozlarım ve discuslarım mevcut. Zaman zaman bisiklete binerdim ama kaburgalarımı kırdığımdan beri evdekiler artık bisiklete karşı :) Fırsat bulduğumda xbox 360'la takılıyorum. Gezip dolaşmak için fırsat bulduğumda motosiklet ustamın yanında alırım soluğu, bu da git gel 60 Km. yol yapıyor ( Arıza ve bakım için değil çay, kahve muhabbete giderim). Ufak tefek elektrikli aletlerin tamiriyle uğraşırım fırsat bulduğumda. Kitap okumak ve film izlemeyi de bunlara ilave edebiliriz. Motosikletimi ve arabamı kendim yıkamayı severim ama ustam motosikleti yıkamamı yasakladı :) Muhtemelen tam kurutamadığım için civata ve somunlar korozyona uğruyormuş :(

Son 6 aya kadar 5 senedir tuzlusu akvaryumu ile ilgileniyordum. Mercanlar, balıklar, o eşsiz yaşam :( ama işte pahalı bir hobi. Para+zaman+sabır biri eksik olunca stres alacağına stres yapar hale geldi. Bende bıraktım, motou yeniledim :) Hala aklımda ama maddi yönden zor...

Aslında kitap okumak hobi kategorisinde olmamalı artık. Gavurun onda biri kadar kitap okuma alışkanlığımız var, gavurda kitap okumak standart yani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En büyük hobim motosikletim ile zaman geçirmek, gezme , yıkama , yağlama vs... Yemek. Yemeyi ayrı, yapmayı ayrı severim. Gittiğim herhangi bir ülke veya şehirde en çok merak ettiğim yemekleri olur, paramın çoğunu yemeklere harcarım. Yemek ile bu kadar aramın olmasına karşın skinny sayılacak seviyede de zayıfım. :) Eskiden karakalem çizerdim. Vakit buldukça okurum, ne olduğu önemli değil. Başka bir hobim tartışmak, sabahlara kadar ilgimi çeken bir konu hakkında tartışabilirim. Bir tane daha hobim var ama onu herkesle paylaşmayı tercih etmiyorum, burada anonim olarak bile.

En son 13 tane akvaryum vardı malawi tanganika bişeyler yapıyordum.
Discus'a heves edip elime yüzümede bulaştırdım. :p
Forumda akvaryumcu görünce duygulandım.
14 ay klarnet dersi aldım bıraktığım için pişmanım.:(
Şuan askerdeyim hobi mobi yok. :)

Amatör olarak gitar çalıyorum,balık tutmak,motosiklet sürmek,tamir,bakım ve temizlik :)

Motosiklete binmek haricinde;

Hi-fi müzik sistemleri hastasıyım ve ciddi büyüklükte bir CD koleksiyonuna sahibim.

Ayrıca sıkı bir PC oyuncusu olduğumu da söyleyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar