Hjc FG17 Hakkında.

Merhaba,
Cbr 500 kullanıcısıyım,
Kask bakıyorum kendime fakat kafam çok karıştı.
HJC Fg17 hakkında bilgisi olan var mı ? daha önce kullanan varsa yorum alabilirmiyim.
Dış kabuk HJC FG-17de bazı sitelerde fiberglass bazılarında ise polikarbon olarak yazılmış.
Bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz kask önerilerinide değerlendirebilirim.
Fg-17 ile ilgili konu açılmış ama pek bilgi mevcut değildi ve konu eski olduğundan hortlatmak istemedim.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Fiber yazan neresi bilmiyorum ancak bildiğim kadarı ile kaskın yapısı güçlendirilmiş polikarbon, fiber değil yani.
Giriş seviyesi bir fiberglass kask bakıyorsan MT KRE MOMENTUM modeline bakabilirsin.

http://www.hjchelmets.com/fg-17/fg-17-solid/#.WyLkaBf4mUk

Kendi sitesinde fiberglass kompozit denilmis.Snell onayli,sharp 4 yildiz. Yabanci sitelerde yorumlar olumlu genelde.Fiyati icin iyi bir kask bence.Tek eksisi agirligi olabilir. IS17 kullaniyorum ve agirlik bir muddet sonra hissediliyor. Hafif kask istiyorsan marushin iyi tercih olabilir.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Kaskın fiyatı ne kadar? Fiyat ile gelsen daha güzel öneride bulunabiliriz.

Hocam onu bende anlayamadım :)
650 ye mat siyahıda var, kıytırık desenli 1100 e de.
youtube'da inceleme videosunda izlemiştim fiberglass olduğunu söylüyordu güneş vizörü yok
güneş vizör olanını polikarbon is17 modeliymiş.
Güneş vizörü olan bir kask mı tercih etmeliyim ondada karar veremedim.
15 gündür kask bakıyorum beynim yandı artık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------

http://www.hjchelmets.com/fg-17/fg-17-solid/#.WyLkaBf4mUk

Kendi sitesinde fiberglass kompozit denilmis.Snell onayli,sharp 4 yildiz. Yabanci sitelerde yorumlar olumlu genelde.Fiyati icin iyi bir kask bence.Tek eksisi agirligi olabilir. IS17 kullaniyorum ve agirlik bir muddet sonra hissediliyor. Hafif kask istiyorsan marushin iyi tercih olabilir.
Valla hocam hafif olması iyi olur 2 tane boyun fıtığı var da,
2k tl civarında ocak ayında 600 tl bütçesi olana bu kaskı tavsiye etmişler, 6 ayda nasıl bu kadar fırladı bunun piyasası ::sas::

Ayni kaski almayi dusunuyorum kullanan arkadaslar bilgilendirise cok makbule gecer.

Fiber yazan neresi bilmiyorum ancak bildiğim kadarı ile kaskın yapısı güçlendirilmiş polikarbon, fiber değil yani.
Giriş seviyesi bir fiberglass kask bakıyorsan MT KRE MOMENTUM modeline bakabilirsin.

Hocam bu kask ile ilgili pek bilgi bulamadım, siz kullandınız mı yorumlayabilirmisiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar