Hız rekortmeni, saatte 458 kilometreyle ölüme sürdü

Allah rahmet eylesin, bilim bugüne gelene kadar nice delilerden feyiz aldı, maalesef bir çoğu bu şekilde denemeler esnasında öldü

konuya "kask takmazsa olacağı budur" demeye gelmiştim; ama hayalkırıklığı.. :salut:

azami hız sınırının 90 km/sa oldugu yerdeki radara bu hızda yakalansa ceza ne kadara tekabül eder acaba?

Adam ölümü çoktan göze almış,bunun için dünya rekorunu kırmaya çalışmış ki,ufak bi aksilikte öleceğini kendiside biliyor. Buna rağmen bu büyük cesareti sergilediği için tebrik ediyorum. En azından bu camiada kendini ölümsüzleştirdi.Herkesin aklı bir değil bu adam bu yolu seçmiş ve arkadaşın su testisi su yolunda kırılır atasözünü gerçekleştirmiş.Bizede Allah günahlarını affetsin,mekanını cennet eylesin demek düşer.

Saygılar...

http://www.youtube.com/watch?v=Q_ZJuSS2s7k videosu bu sanırım tabi ölüm anı değil. 311mph 497.6 km/h oluyor.

Saçma sapan yorum yapan üyelerin bu hayatta hiç bir amaçları olmadığı sonucunu çıkarıyorum. Zira adam amacı, arzusu ve isteği doğrultusunda işe canını koymuş, gelen yorumlara bak! Biraz akıl fikir...

Saçma sapan yorum yapan üyelerin bu hayatta hiç bir amaçları olmadığı sonucunu çıkarıyorum. Zira adam amacı, arzusu ve isteği doğrultusunda işe canını koymuş, gelen yorumlara bak! Biraz akıl fikir...

Boş adamların hayallerı olmaz dostum :cat: Felıx uzaydan atladı adını tarıhe yazdı bu adamda aynı şekılde hep hatırlanacaklar. O yorum yapanların çoğu hayatta hıç bı gayelerı olmayan sılık tıpler..

allah rahmet eylesin.ron cook diye bi adamın rekor denemesinde 2 kez aşırı hız yüzünden tank slapper a yakalanarak kaza yaptığı aklıma geldi. acaba yapı olarak 2 tekerlekli araclar belli bir süratten sonra slap e yakalanıyor olabilirmiki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------

ahanda buda videosu işte. bakın nasılda tankı tokatlıyor 2 seferdede aynı mevzu oluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=XTfKJFrUi9w

fizik kurallarına uygun mühendislik işi bi alet olsa gerek bu rekor denemeleri yaptıkları zımbırtılar ama demekki olmuyor:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar