Hız ölüm getirdi - Halit Burak Ertem (34) hayatını kaybetti

Allah rahmet eylesin.hep kullandığımız bir yolda olmuş kaza.çok üzücü.

şu çelik bariyerleri değiştirmeleri için daha kaç motorcu arkadaşımızın ölmesi gerekiyor?????:pr:

allah rahmet eylesin yaa çok üzüldük eğer cenazesine gitme olayımız varsa gidebiliriz tanımakta çok özeliğimiz var en azından iki teker üstündeyizzz canaze katılmak isteriz

allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun gerçekten çok üzücü bir
haber gene içimiz karardı akşam akşam :salut:

başımız sağ olsun rabbim ailesine sabır versin ve diğer arkadaşları korusun :salut:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kaza haberini Gelişim S.K. undan İbrahim'den aldım. Siyah beyaz 600RR dediğinde de çok korktum dün buluşmaya mehmet ve mustafa siyah beyaz 600rr ile gelmişti. Bende mehmeti aradım telefonu acınca rahatladım. Kazanın detaylarını bilmiyorum ama Burak Ertem'in arkadan çarptığı araba Gelişim Sürücü kursunun aracıymış. Haliyle İbrahim'in morali çok bozukmuştu.

Garip bir durum, hem bizden biri değil diye seviniyoruz hem bizden biri diye üzülüyoruz, ne yapsak boş ateş düştüğü yeri yakıyor.

İbrahim sizede çok geçmiş olsun, sizin içinde zor bir durum.

Allah hiç birimize kaza bela vermesin inşallah.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
acıbirdurum yazık olmuş allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin.

Dün öğlen 12 gibi kazanın olduğu yerin karşı istikametinden köprüye doğru giderken gördüğüm kazada yerde yatan arkadaşımıza kalp masajı yapılıyordu, ama malesef üzücü haberi buradan öğrendim. Allah rahmet eylesin. :(

Çok üzücü ya Allah rahmet eylesin ne acı. Bizim sürücü kursunun şanssızlığına bakarmısın. Hay Allahım ya. Halil ve İbrahim geçmiş olsun sizlerede çok üzgünsünüzdür şimdi Allah sizede geri kalan ailesende sabir versin.

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
cuma günü halit burak bey'i arayıp satılık motokaravanına müşteri oldum, cumartesi gidip hem motokaravanı gördüm, hemde babası ve amcası ile tanışıp sohpet ettik pazartesi ölüm haberini alıyorum........... şoktayım!
allah ailesine sabır versin mekanını cennet etsin, çok üzgünüm

Başımız sağolsun, Allah ailesine sabır versin..
Arkadaşı tanımasamda çok üzüldüm.. tekrar başımız sağolsun..

Bu sabah sitede bariyerler konusunda topic acmayi dusundum bu haberi gazetede okuduktan sonra. Site yonetimine bir cagrida bulunmak istiyorum , kara yollarina sesimizi duyurmaz isek o tel bariyerler giyotin gibi daha cok can almaya devam edecek. Bunu anlatmamiz lazim.

Olen arkadasimiz icin Tanridan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.

Allah rahmet eylesın.

Motoruyla carpması motordan düşmesinden ziyade daha öncede söylenmişti yol kenarı bariyerleri motor kazalarına uygun sekilde altıda kapali yapılsa belki su anda agır yaralı ama hayatta olurdu. Bu kaza elbete üzücü ama önlenemez değildi bence.

Yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Garip bir durum, hem bizden biri değil diye seviniyoruz hem bizden biri diye üzülüyoruz, ne yapsak boş ateş düştüğü yeri yakıyor.

İbrahim sizede çok geçmiş olsun, sizin içinde zor bir durum.

Allah hiç birimize kaza bela vermesin inşallah.

Evet :pale: ben de haberi ilk gördüğümde Kadıköy'de olduğunu okuduğumda umarım tanıdığım biri değildir diye dua ettim ama sonra düşündüm bir gün ben de olabilirdim, hepimizin başına gelebilirdi bu.. İçim acıdı çok yazık Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin. Allah korusun hepimizi arkadaşlar..:pale:

kendisini az tanırım ama iyi bir insan olduğunu duyardım..
Allah rahmet eylesin..
havalar ısındıkca motorlar çıkmaya başladı aman diim dikkat arkadaşlar..:(

Uzun zamandır kötü haberler duymadığımıza seviniyordum.. Ama bu sevinci yine kötü bi haber böldü..
Ve sebep yine demir bariyerler....
Allah rahmet eylesin, allah tekrar kaza haberleriyle biz motorcuları üzmesin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar