Hız ölüm getirdi - Halit Burak Ertem (34) hayatını kaybetti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..

Kendisine Allahtan rahmet, yakınlarına da sabır dilerim. Bu tür üzücü olayların olmaması için herkesin üzerine düşeni yapmasını temenni ediyorum.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin.:pale:

Bugün Boy(Mehmet) 2007 beyaz 600RR kaza yapmış, sürücü ölmüş, mustafaya ulaşamıyorum diye panikle beni aramıştı.

Sanırım o kaza ve lüks motor denilende beyaz 600RR.

Allah rahmet eylesin... Çok üzücü bir haber...

Hep bu son olsun diyoruz... İnşallah bu son olur...

Mekanı cennet olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı ve sabırlar versin.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Allah rahmet eylesin.:pale:

Bugün Boy(Mehmet) 2007 beyaz 600RR kaza yapmış, sürücü ölmüş, mustafaya ulaşamıyorum diye panikle beni aramıştı.

Sanırım o kaza ve lüks motor denilende beyaz 600RR.

Kaza haberini Gelişim S.K. undan İbrahim'den aldım. Siyah beyaz 600RR dediğinde de çok korktum dün buluşmaya mehmet ve mustafa siyah beyaz 600rr ile gelmişti. Bende mehmeti aradım telefonu acınca rahatladım. Kazanın detaylarını bilmiyorum ama Burak Ertem'in arkadan çarptığı araba Gelişim Sürücü kursunun aracıymış. Haliyle İbrahim'in morali çok bozukmuştu.

Kaza haberini Gelişim S.K. undan İbrahim'den aldım. Siyah beyaz 600RR dediğinde de çok korktum dün buluşmaya mehmet ve mustafa siyah beyaz 600rr ile gelmişti. Bende mehmeti aradım telefonu acınca rahatladım. Kazanın detaylarını bilmiyorum ama Burak Ertem'in arkadan çarptığı araba Gelişim Sürücü kursunun aracıymış. Haliyle İbrahim'in morali çok bozukmuştu.

abi tesadüfe bak ya, çok kötü olmuş..

GKN

Allah rahmet eylesin, burnumuzun dibinde olmuş.. çok üzücü..

allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.daha kaç kurban vericez acaba bu katil bariyerlere...

diyecek bişey kalmamış bize...:pale: allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin...:pale::pale:

yalnız kazanın oluş şeklini merak ettim...arkadaşımız önündeki arabayı aşırı hızdan dolayı göremeyip çarpması sonucumu olmuş...yoksa kendi şeridinde giderken bir anda araç solamı kırmış...:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar