hırsız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun canım kardeşim.Allah belasını versin böyle şerefsizlerin.Gerçekten ne desek boş.Ama cana gelmesin mala gelsin be kardeşim.Üzme canını:salut:

Moderatör (forrap)
Çok çok geçmiş olsun:pale: İnsan hakkı zerre kadar kursağından geçen insanlar için cehennem kaçınılmazdır,kaldı ki bu yaratıkların bütün hayatı insan emeğini çalarak geçiyor...Ne desem acını dindiremem,allah tekrarını yaşatmasın kardeşim:cat:Umarım allah başka bi yerden,beklenmedik bi yerden istediğin motoru alman için sana fırsat verir,sen üzme canını...

Geçmiş Olsun kardeş.

Böle durumda gücünüz yetiyorsa ve yakalayabiliyorsanız boynunu saat yönünde veya aksi yönde çıtlama gelene kadar çevirip camdan-balkondan (uygun bi katta iseniz)atabilirsiniz, bu durumda kaçmaya çalışırken düştü şeklinde kayıtlara geçebiliyor... Kimsede size bulaşmıyor..

offf yaaa insan ne diyeceğini bilemiyor. Allah belalarını versin adi şerefsizlerin. Sağlığın yerinde olsun yine çalışır kazanırsın arkadaşım. Büyük geçmiş olsun.

Dostum çok üzüldüm okuyunca. benim abim polis onun da arabasından teybini çaldılar suçlular bilinmesine rağmen bişi yapamadık o kadar yani...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar