- Konu Yazar
Herkese merhaba arkadaşlar pulsarcılar öncelikle bu sizin motorlarınızı övme yada dövme değildir baştan söyliyimde saldırmayın hemen :cherry: Dün akşam bir pulsar gördüm 20.000 km de idi adam pulsarı takaslı 7 bine maal etmiş takaslı almış motor daha 2015 (8.300 2015 +plaka vs= nerdeyse 9000) model fiyat düşüşü muazzam biz 2014 ybr yi 5 bine vermiyoruz açıkcası ve üzerinde aksesuarsız veriyoruz :bounce: ben şimdi bu kadar pulsarın değer kaybedişini öğrenmek istiyorum çünkü bir ara nerdeyse bende pulsar alıyordum ha bu arada bu arkadaşın topcase yeri kopmuş kaynak falan yapcam dedi :queen: şase kopar mı lan
r: garip geldi yahu şimdi size sesleniyorum değerli kullanıcı arkadaşlarım biz ybr 0 fiyatına 5.800 verirken enayı yerıne koyanlar oluyordu ben 1 ay evvel 2014 model ybr mi satim dedim 4.600 lira verdiler vermedim valla şimdi pulsarcıların uzerınde topcase elcikler vs vs dop dolu motoru neden faiş fiyatlara satıyorsunuz ?
madem motor çok güzel çünkü ben bajajı ilk Türkiye ye gireceğini duyduğumda çok evinmiştim ucuza güzel motorlara bineceğiz diye