pttye gidip hgs açman gerekli ondan sonra gişelerde verilen kartla işlem yapıyorsun yani etiket yok ama artık gişelerde aracın arkasını da gören kameralar olduğundan plakana yazıyorlar uğraşmana gerek kalmıyorArkadaşlar hgs motorlar için nasıl alınıyor.etiket yapıştırma olayı varmı?Son zamanda alan varmı acaba motoruna?
hocam ben her gün köprüden geçiyorum hgs yok, pttye gitmedimde. E devletten ödendiğini duydum fakat benim hgs geçişlerinde herhangi bir borç gözükmüyor. Plaka çıkartmaya gittiğimde kurye arkadaş hgs çıkartmana gerek yok plakaya yazıyorlar ben de e devletten ödüyorum demişti ona güvenip bende gitmedimArkadaşlar hgs motorlar için nasıl alınıyor.etiket yapıştırma olayı varmı?Son zamanda alan varmı acaba motoruna?
Zamlı cezalar gelince anlarsınhocam ben her gün köprüden geçiyorum hgs yok, pttye gitmedimde. E devletten ödendiğini duydum fakat benim hgs geçişlerinde herhangi bir borç gözükmüyor. Plaka çıkartmaya gittiğimde kurye arkadaş hgs çıkartmana gerek yok plakaya yazıyorlar ben de e devletten ödüyorum demişti ona güvenip bende gitmedimbu konu açılmışken bende faydalanmak isterim. Diyelim hgs yok köprüden geçtim ne olucak e devlette de gözükmüyor
gelmiş abi zaten baktim simdi 80 tl olmuş ilk geçişlerZamlı cezalar gelince anlarsın![]()
abi ben bu siteden odesem, pttden cikartmasam bir sorun olur mu? ikisinin arasinda onemli bir fark var mi?HGS'nin kalkması lazım zaten. Plaka tanıma var. HGS yoksa ücret direkt plakaya yazılıyor zaten. Demek ki teknoloji var, yasal düzenlemeyi de yaparsın, kişiye sms gelir, ödemesi için belli süre verirsin (her ayın son günü gibi) olur biter.
Ben plakaya yollayın diyorum 1-3 iş günü içinde yatıyor bana direkt faizsiz ödüyorum yok oraya git HGSnin şeyini al bunu al uğraşmaya gerek yok.Arkadaşlar hgs motorlar için nasıl alınıyor.etiket yapıştırma olayı varmı?Son zamanda alan varmı acaba motoruna?
ben o uygulamayı kullanmıyorum, ptt'nin hgs sitesini bilgisayardan açıp oradan bakima kalmış mı diye bakıyorum, azaldıysa bana yakın ptt şubesi var oraya gidip biraz para ekliyorum.Hgs mobil uygulaması çalışan varmı en son hacklenmişti birkaç arkadaşımdada açılmıyor.
Ben iş bankasından aldım. Adresime geldi. motorlara kart şeklinde veriliyor.Araba için hgs online alınıyor, motor için olmuyor nedense.
Herhangi bir banka bu problemi çözdü mü hala illa ptt mi yani
garantiden alabilirsin ama fazladan bankaya para vermek gerçekten çok gereksiz.Araba için hgs online alınıyor, motor için olmuyor nedense.
Herhangi bir banka bu problemi çözdü mü hala illa ptt mi yani
Devlet para geldi mi ona bakar. Nereden geldiğine bakmaz.gelmiş abi zaten baktim simdi 80 tl olmuş ilk geçişler
abi ben bu siteden odesem, pttden cikartmasam bir sorun olur mu? ikisinin arasinda onemli bir fark var mi?