HGS

Arkadaşlar hgs motorlar için nasıl alınıyor.etiket yapıştırma olayı varmı?Son zamanda alan varmı acaba motoruna?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Arkadaşlar hgs motorlar için nasıl alınıyor.etiket yapıştırma olayı varmı?Son zamanda alan varmı acaba motoruna?
pttye gidip hgs açman gerekli ondan sonra gişelerde verilen kartla işlem yapıyorsun yani etiket yok ama artık gişelerde aracın arkasını da gören kameralar olduğundan plakana yazıyorlar uğraşmana gerek kalmıyor

ha etiket yapıştıran da gördüm camına ama zorunluluk değil diye biliyorum

hocam ben her gün köprüden geçiyorum hgs yok, pttye gitmedimde. E devletten ödendiğini duydum fakat benim hgs geçişlerinde herhangi bir borç gözükmüyor. Plaka çıkartmaya gittiğimde kurye arkadaş hgs çıkartmana gerek yok plakaya yazıyorlar ben de e devletten ödüyorum demişti ona güvenip bende gitmedim :D bu konu açılmışken bende faydalanmak isterim. Diyelim hgs yok köprüden geçtim ne olucak e devlette de gözükmüyor

Hgs niz yoksa 15 gün içinde edevlet veya ptt.gov.tr den öderseniz cezasız , ptt ye gidip parayla almanıza da gerek yok bazı bankalar hesabınıza tanımlı hgs etiketini 6.sınıf olarak veriyor , ben isbankasindan ücretsiz aldim

HGS'nin kalkması lazım zaten. Plaka tanıma var. HGS yoksa ücret direkt plakaya yazılıyor zaten. Demek ki teknoloji var, yasal düzenlemeyi de yaparsın, kişiye sms gelir, ödemesi için belli süre verirsin (her ayın son günü gibi) olur biter.

hocam ben her gün köprüden geçiyorum hgs yok, pttye gitmedimde. E devletten ödendiğini duydum fakat benim hgs geçişlerinde herhangi bir borç gözükmüyor. Plaka çıkartmaya gittiğimde kurye arkadaş hgs çıkartmana gerek yok plakaya yazıyorlar ben de e devletten ödüyorum demişti ona güvenip bende gitmedim :D bu konu açılmışken bende faydalanmak isterim. Diyelim hgs yok köprüden geçtim ne olucak e devlette de gözükmüyor
Zamlı cezalar gelince anlarsın :D

Motosikleti
D400
Araba için hgs online alınıyor, motor için olmuyor nedense.

Herhangi bir banka bu problemi çözdü mü hala illa ptt mi yani

Zamlı cezalar gelince anlarsın :D
gelmiş abi zaten baktim simdi 80 tl olmuş ilk geçişler :D
HGS'nin kalkması lazım zaten. Plaka tanıma var. HGS yoksa ücret direkt plakaya yazılıyor zaten. Demek ki teknoloji var, yasal düzenlemeyi de yaparsın, kişiye sms gelir, ödemesi için belli süre verirsin (her ayın son günü gibi) olur biter.
abi ben bu siteden odesem, pttden cikartmasam bir sorun olur mu? ikisinin arasinda onemli bir fark var mi?

daha 10 dakika önce hgs ödedim. hgs cıkarttırmadım direk kgm nin kendi sitesinden ödedim plakaya yazılıo ödüyon

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar