Heyecanlıyım uyuyamadım :)

Sonunda yarın ybrden kurtulup cbr 250 alıyorum.Çok heyecanlıyım bakalım nasıl olucak :)

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.Aman güvenlik önlemlerini iyi al.Sürekli çalıntı haberleri görmekten ciğerim soldu.

Motor 2.el ise iyice mekanigine,sasi ve motor numarasini kontrol etmeden alma.

Yoksa eldeki bulgurdan´da olursun.

Ayrica Ybr´den sonunda kurtuluyorum demissin,ne yapti sana bu motor??

Hayırlı olsun.
Ybr min üzerine iki motor aldım sattım. İmkanım olsa üçüncüde de onu satmadan diğer motoru almayı isterdim. En sorunsuz, en maliyetsiz motorumdu.

"ybr'den kurtulmak" deyimi olmamış, herkesin saygı duyması gereken bir efsane :) az daha koy ybr al atasözü bile herşeyi anlatır.
yeni motorun hayırlı olsun, kazasız belasız.

CfMoto 150NK, Pulsar NS 200 Abs, CRF 250 ve CBR250 arasında kalmış bir arkadaşın CBR250 seçimi...

1 Haziran 2018 tarihli başlığı görür gibiyim:

"CBR250'nin 3,8 saniyede 100 km hıza çıkmasını istiyorum."

Herkese teşekkür ederim.Motoru almış bulunmaktayım.Yürüyeninde sesinde bi sıkıntısı yok.Servis bakımlı.Gazı açar açmaz yan veriyor alet.
Bazıları Ybr'ye laf ettiğimi sanmış aslına öyle değil ybryi seviyordum ama gitmediği için heyecanlandırmıyordu beni.Yoksa çok kıvrak ve tatlı bi motor kendisi.

Hayırlı olsun.
Ybr min üzerine iki motor aldım sattım. İmkanım olsa üçüncüde de onu satmadan diğer motoru almayı isterdim. En sorunsuz, en maliyetsiz motorumdu.

Üstad sonuna kadar haklisin,bendede crypton var inan hiç kiyamiyorum yahu bir motor hiçmi bozulmaz??bozamadim gitti...

Aldigimda 15bin km´deydi şimdi 55bin km´de ilk aldigim zamanda gazi açinca direk 100km/h çikiyordu şimdide öyle..

Her yağ değişiminde acaba eksiltmişmi diye ölçekli kabim var 3binde yağ değisimi yaparim,800ml koyar,780ml civari eski yağ çikar.

Yağ,buji,filtre,fren balatasi değiştir bin git.ulen bir civata gevşesin ama yok,kemik gibi,maşallah diyelim.

Son düzenleme:
Üstad sonuna kadar haklisin,bendede crypton var inan hiç kiyamiyorum yahu bir motor hiçmi bozulmaz??bozamadim gitti...

Aldigimda 15bin km´deydi şimdi 55bin km´de ilk aldigim zamanda gazi açinca direk 100km/h çikiyordu şimdide öyle..

Her yağ değişiminde acaba eksiltmişmi diye ölçekli kabim var 3binde yağ değisimi yaparim,800ml koyar,780ml civari eski yağ çikar.

Yağ,buji,filtre,fren balatasi değiştir bin git.ulen bir civata gevşesin ama yok,kemik gibi,maşallah diyelim.

Tam Pulsar gibiymiş senin crypton :)

Hayırlı olsun. Sakin ve risk almadan uzun yıllar kullanmanı dilerim. Lastik konusunu ihmal etme, bakımlarına dikkat et, uzun seneler üzmez :cat:

Bende tvs'den inip cbr'a geçiş yaptım. Tvs'den çok memnundum ama eşeğe biniyomuşum cbr'a binince onu farkettim : )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar