Hey Ankara Grubu Selam

Neden git bir bayiiye, paralı gördü mü seni hayabusa verir,kendin bile anlamazsın :mrgreen: Uyanık olmak lazım :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldin :) Bir çok seçenek var, başlangıç motoru olarak, ben Cbf 250 beğeniyorum.Bak istersen...:cat:

Sen sadece Ankara'lılara selam vermişsin,ama neyse affettim şimdiilik :mrgreen: :queen:

Korkutma çocuğu.....Ne de olsa toprağımız....Tabi bize selam verecek....Siz toprakçlık yapıyonuz ya...

Lem pro sen 125 likten 1200 e zıplayacan ya tabi para bulursan...:p

Şimdi diycenki o enduro.... Olsun 1200 1200 dür....Burası sanal ortam...Hiç bilmeyen biri arkandan zıplarsa nolucak?...Ondan sonra vicdan azabı....:queen:

Tamam sustum abi :) Ama bana yazarsa duramam cevap veririm :p biliyosun yani :queen:

metehan;
ben de oğlumu kucağıma alıp ahanda bu da benim oğlum diicem.bi önerim var cocuk sahibi motorculara kafadan 5000 mesaj göndermiş gibi yapılsın yeni üye de olsa kıdemli olsun.nasılım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abıcım sen r1 ı bana ver......ben sana bıtene 350 jawa vereyım.....onla ögrenırsın motora bınmeyı tecrube edınırsın.......ben askere gıdecem agustosta...ozmana kadar ben r1e bınerım.....sende jawayla tecrube kazanırsın....sonra ben sag kalırsam motorları gerı takas yaparız......

nassııı fikir ama.....:cherry: :cherry: :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun ya tekrar babanın gözlerinden öpüyorum :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
metehan;
ben de oğlumu kucağıma alıp ahanda bu da benim oğlum diicem.bi önerim var cocuk sahibi motorculara kafadan 5000 mesaj göndermiş gibi yapılsın yeni üye de olsa kıdemli olsun.nasılım?

Meteyede öyle yaptılar....Çok ağladı garıbim...2.500 den başlattılar....:queen: :queen: :queen:

metehan;

DENİZ

Çevrimdışı (offline)

hocam biraz erken be...ben 2005 ten buyana ne duygularımı ne heyecanımı yansıttım bir bilsen...bu mesaj sayısı bazı kriterleri oluştursa keşke...yani mesajların dili olsada konuşsa...hepsi samimi dugularımı yansıtır...yani dolu dolu şeyler yaşadım bu sitede...

boşver kıdemi mesaj sayısıda umrumda değil...önemli olan saygı sevgi...ama gerçekten sevgiye layık olana verebilmek bunu...

Meteyede öyle yaptılar....Çok ağladı garıbim...2.500 den başlattılar....:queen: :queen: :queen:

kanka 3415 mesajımda çok seviyorum...sen çömezsin bilemezsin...:queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
DENİZ

Çevrimdışı (offline)

hocam biraz erken be...ben 2005 ten buyana ne duygularımı ne heyecanımı yansıttım bir bilsen...bu mesaj sayısı bazı kriterleri oluştursa keşke...yani mesajların dili olsada konuşsa...hepsi samimi dugularımı yansıtır...yani dolu dolu şeyler yaşadım bu sitede...

boşver kıdemi mesaj sayısıda umrumda değil...önemli olan saygı sevgi...ama gerçekten sevgiye layık olana verebilmek bunu...

kanka 3415 mesajımda çok seviyorum...sen çömezsin bilemezsin...:queen:

Budur yaa....:cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Kendisi kankam diye söylemiyom çok iyidir....:p Duygusaldır..:p ;Paylaşımcıdır..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar