HoşgeldinBir çok seçenek var, başlangıç motoru olarak, ben Cbf 250 beğeniyorum.Bak istersen...:cat:
Sen sadece Ankara'lılara selam vermişsin,ama neyse affettim şimdiilik :mrgreen: :queen:
Tamam sustum abiAma bana yazarsa duramam cevap veririm
biliyosun yani :queen:
metehan;
ben de oğlumu kucağıma alıp ahanda bu da benim oğlum diicem.bi önerim var cocuk sahibi motorculara kafadan 5000 mesaj göndermiş gibi yapılsın yeni üye de olsa kıdemli olsun.nasılım?
metehan;
ben de oğlumu kucağıma alıp ahanda bu da benim oğlum diicem.bi önerim var cocuk sahibi motorculara kafadan 5000 mesaj göndermiş gibi yapılsın yeni üye de olsa kıdemli olsun.nasılım?
Meteyede öyle yaptılar....Çok ağladı garıbim...2.500 den başlattılar....:queen: :queen: :queen:
DENİZ
Çevrimdışı (offline)
hocam biraz erken be...ben 2005 ten buyana ne duygularımı ne heyecanımı yansıttım bir bilsen...bu mesaj sayısı bazı kriterleri oluştursa keşke...yani mesajların dili olsada konuşsa...hepsi samimi dugularımı yansıtır...yani dolu dolu şeyler yaşadım bu sitede...
boşver kıdemi mesaj sayısıda umrumda değil...önemli olan saygı sevgi...ama gerçekten sevgiye layık olana verebilmek bunu...
kanka 3415 mesajımda çok seviyorum...sen çömezsin bilemezsin...:queen:
hemşerim hoşgeldin ama R1'i hemen sat :cherry:
Budur yaa....:cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Kendisi kankam diye söylemiyom çok iyidir....Duygusaldır..
;Paylaşımcıdır..
![]()
sevcen tabi len...işin ne...