Hey Ankara Grubu Selam

Selam Ankara grubu Bende Aranıza yeni katıldım . Sizlerle Tanısmak ve Gruptaki kişilerle Toplantılara katılmak isitiyorum . Bu Arada Bir sey soracam sizlere ben ilk defa motor kullanacam ve baslangıc motoru olarak babam bana Yamaha R1 aldı sizler bu konuda ne dersiniz sizce R1 İlk defa Motor kullanmak için sizce iyimi bir motormu ban abu konuda yardımcı olursanız sevinirim benim bu konularda bir bilgim yok

hoşgeldin...

Ankaradan alp_tunay nickli arkadaş sana yardımcı olabilir...tecrübeli bir arkadaş...5 tane motoru var...mz cimrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öncelikle hoşgeldin.....:rendeer:

Baban sana alacak başka bişey bulalamış mı ?.....Ya seni gerçekten çok seviyor ya da hiç sevmiyor senden kurtulmak istiyor....

Haksızmıyım?....:

hoşgeldin...

Ankaradan alp_tunay nickli arkadaş sana yardımcı olabilir...tecrübeli bir arkadaş...5 tane motoru var...mz cimrgreen:

Olum aynı anda yazmışız ...Ben nasıl yardımcı olayım elinden tutup ben mi bindireyim adamı.....Alla alla.....:p :p

R1 ci bi eleman vardı uyku uyuyamayan....Onun konusunu bi oku istersen....Faydası olur sana...

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum hoşgeldin , lakin ilk motor olarak r1 biraz büyük kaçmış sanki , aman dikkat , kullanabiliyomusun bari

Anında sat, 250cc civarı başka bir motor al. Başka yorum bile yapmayacağım :)

Olum aynı anda yazmışız ......

çömez birde üstemi çıkcan...daha yazdığın mesaj veritabanına inmedi be...:p

sen anlarsın her motordan...

aaaa proylada aynı saatte yazdık...ee şimdide ben çömez oldum...yerimi bilirim...:mrgreen:

Anında sat, 250cc civarı başka bir motor al. Başka yorum bile yapmayacağım :)

heh yine yazdı masa başı motorcusu...hemen sat ...sanki kolay öyle...babasının hediyesini satsın yerine sizin kıçıkırık endurolardanmı alsın...:p

Son düzenleme:
hoşgeldin güle güle kullan motorunu ama gerçekten fazla olmuş bu motor sana ilk olarak,mete_han abi ne o ya devrecilik mi var burda mesaj sayısına göre hee.:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence de sat hayabusa al.....Korkularını bu şekilde yenersin....:p

Toplantılara da bekleriz......

Pro bu arada bu hafta sonu bowling yapalım yeni arkadaşlardan biri teklif etmişti sanırım....

Arkadaşlar geyiğini bile yapmayın, arkadaşımız ciddi halde cahil görünüyor. Hayatına mal olacak yorumlar yapmayı istemezsiniz sanırım. Vicdan azabı açısından.

hosgelmişin..

baslangic icin r1 sakat.. daha dusuk cc de bi motor daha uygun kanaatimce..

Shakulin

hoşgeldin güle güle kullan motorunu ama gerçekten fazla olmuş bu motor sana ilk olarak,mete_han abi ne o ya devrecilik mi var burda mesaj sayısına göre hee.:p

tabi birader...:p sen gelmeden biz burda ne sürttük bilinmi...sitenin kahrını biz çekem...çin mallarına laf ederken küfür yiyem sonra siz milletde motor bilinci oluştuktan sonra gelin tekkeye eylemi...:queen:

hadi canım yemek sırasında bile en sona...:bounce: :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tabi birader...:p sen gelmeden biz burda ne sürttük bilinmi...sitenin kahrını biz çekem...çin mallarına laf ederken küfür yiyem sonra siz milletde motor bilinci oluştuktan sonra gelin tekkeye eylemi...:queen:

hadi canım yemek sırasında bile en sona...:bounce: :cherry:

Aslında ben senden kıdemliyim.....Nedenini sorma ....Anladın sen....:cat: :queen: :queen: :queen: :queen:

Hoşgeldin. Başlangıç için R1 yerine cenaze aracı daha uygun olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne baba helal olsun bana Cbr 125 alsın razıyım:)

motoru satma çok zarar edersin heleki sıfır aldıysan.3000ytl ye kıy al cbr125 onunla öğren.2el al

motoru satma çok zarar edersin heleki sıfır aldıysan.3000ytl ye kıy al cbr125 onunla öğren.2el al

Ya abi kafayı mı yedin sen? CBR 125'ten mi geçecek R1'e..

Bi akıllı olun ya, gözünüzü seveyim... :pr:

Dostum sen Ankara toplantılarına gel, anlatırım sana.

Ya abi kafayı mı yedin sen? CBR 125'ten mi geçecek R1'e..

Bi akıllı olun ya, gözünüzü seveyim... :pr:

Dostum sen Ankara toplantılarına gel, anlatırım sana.

pro akiili adam.. bana da "abi sakat, kaza maza, ölürsün bak dikkat" flm diip benim r1 i de kendi aldi.. simdi ayip olmasin diye binmiyo.. ben de cbr125 ile idare ediyorum..

:mrgreen:

Shakulin

Hoşgeldin :) Bir çok seçenek var, başlangıç motoru olarak, ben Cbf 250 beğeniyorum.Bak istersen...:cat:

Sen sadece Ankara'lılara selam vermişsin,ama neyse affettim şimdiilik :mrgreen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar