Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle herkese Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın.
Hafta içi bi arkadaşım tracer900 aldı ve Bu sabah saat 06.00 da çıkıp 10.00da dönmek için sözleştik..
Her yola çıkışımda Bismillah der çıkarım ama bu gün öyle olmadı.
Hiç haberimiz yokken garaj girişimi kapatmışlar, sabah 6 da hazırlanıp motoru ısıtınca kapıyı açmak için buraya yöneldiğimde bu manzara ile karşılaştım..

Bu yarım saat uğraşıp yolu açtığım hali önceki halini siz düşünün..
Motosikleti güç bela garajdan çıkarınca, söve söve birazda gaz açarak (soğuk lastikle) buluşma yerine doğru yol aldım.
Çok keskin olmayan bi viraja epey hızlı girdim viraj içinde arka frenle motosikleti yatırmaya çalışıyordum ki arka teker kilitlendi.
Normalde lastik ısınmadan hayatta gaz açmam ama bu sinir ve aceleyle prensiplerimden ödün vererek yol alıyordum.
Arka freni bırakıp hafif ön frenle virajı almaya çalışıyordum ki hızım yüksek olduğundan dolayı toparlayamadım ön tekerim yol ortasındaki kaldırıma çarptı ve motor sola yattı..

Full ekipmandım
Berik deri mont
gearne racing bot
knox dizlik
Tech90 pantolon
berik eldiven
ls2 kaskım vardı kafamıda kaldırıma çarptım kask korudu çok şükür.
İlk şoku atlatınca ayağa doğruldum ama omzum kalkmıyordu. Bi ekip aracı geçerken sıkıntı var mı diye sordu polis arkadaş, bende birşey olmadığını söyleyip motosikleti kaldırmama yardım etmesini rica ettim ve kaldırdık.
Buluşacağımız arkadaş motosikletini bırakıp arabasını aldı ve motosikleti kenara çekip Acil'e gittik.
Sol omzumda kırık var, alçıya alınmadı ama 8 şeklinde bi sargıyla geriye doğru sardılar.
Motosiklette pek birşey yok, sol karenaj ve sol gidon topuzu haricinde hasarımız yok.

15 güne iyileşirmiş omuzum, 15 gün sonra yollarda görüşürüz.
Lastik ısıtmadan gaz açmayın
Full ekipmansız yola çıkmayın
Acele ile yol almayın
Kafanızı boşaltmadan, sinirli şekilde gidona el sürmeyin.
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar, zira yan yatınca çok acıyor
Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın.
Hafta içi bi arkadaşım tracer900 aldı ve Bu sabah saat 06.00 da çıkıp 10.00da dönmek için sözleştik..
Her yola çıkışımda Bismillah der çıkarım ama bu gün öyle olmadı.
Hiç haberimiz yokken garaj girişimi kapatmışlar, sabah 6 da hazırlanıp motoru ısıtınca kapıyı açmak için buraya yöneldiğimde bu manzara ile karşılaştım..

Bu yarım saat uğraşıp yolu açtığım hali önceki halini siz düşünün..
Motosikleti güç bela garajdan çıkarınca, söve söve birazda gaz açarak (soğuk lastikle) buluşma yerine doğru yol aldım.
Çok keskin olmayan bi viraja epey hızlı girdim viraj içinde arka frenle motosikleti yatırmaya çalışıyordum ki arka teker kilitlendi.
Normalde lastik ısınmadan hayatta gaz açmam ama bu sinir ve aceleyle prensiplerimden ödün vererek yol alıyordum.
Arka freni bırakıp hafif ön frenle virajı almaya çalışıyordum ki hızım yüksek olduğundan dolayı toparlayamadım ön tekerim yol ortasındaki kaldırıma çarptı ve motor sola yattı..

Full ekipmandım
Berik deri mont
gearne racing bot
knox dizlik
Tech90 pantolon
berik eldiven
ls2 kaskım vardı kafamıda kaldırıma çarptım kask korudu çok şükür.
İlk şoku atlatınca ayağa doğruldum ama omzum kalkmıyordu. Bi ekip aracı geçerken sıkıntı var mı diye sordu polis arkadaş, bende birşey olmadığını söyleyip motosikleti kaldırmama yardım etmesini rica ettim ve kaldırdık.
Buluşacağımız arkadaş motosikletini bırakıp arabasını aldı ve motosikleti kenara çekip Acil'e gittik.
Sol omzumda kırık var, alçıya alınmadı ama 8 şeklinde bi sargıyla geriye doğru sardılar.
Motosiklette pek birşey yok, sol karenaj ve sol gidon topuzu haricinde hasarımız yok.

15 güne iyileşirmiş omuzum, 15 gün sonra yollarda görüşürüz.
Lastik ısıtmadan gaz açmayın
Full ekipmansız yola çıkmayın
Acele ile yol almayın
Kafanızı boşaltmadan, sinirli şekilde gidona el sürmeyin.
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar, zira yan yatınca çok acıyor