Herşeyin bir ilki varmış.. Sola yatma içerir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle herkese Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın.

Hafta içi bi arkadaşım tracer900 aldı ve Bu sabah saat 06.00 da çıkıp 10.00da dönmek için sözleştik..
Her yola çıkışımda Bismillah der çıkarım ama bu gün öyle olmadı.

Hiç haberimiz yokken garaj girişimi kapatmışlar, sabah 6 da hazırlanıp motoru ısıtınca kapıyı açmak için buraya yöneldiğimde bu manzara ile karşılaştım..

Bu yarım saat uğraşıp yolu açtığım hali önceki halini siz düşünün..
Motosikleti güç bela garajdan çıkarınca, söve söve birazda gaz açarak (soğuk lastikle) buluşma yerine doğru yol aldım.

Çok keskin olmayan bi viraja epey hızlı girdim viraj içinde arka frenle motosikleti yatırmaya çalışıyordum ki arka teker kilitlendi.

Normalde lastik ısınmadan hayatta gaz açmam ama bu sinir ve aceleyle prensiplerimden ödün vererek yol alıyordum.

Arka freni bırakıp hafif ön frenle virajı almaya çalışıyordum ki hızım yüksek olduğundan dolayı toparlayamadım ön tekerim yol ortasındaki kaldırıma çarptı ve motor sola yattı..

Full ekipmandım
Berik deri mont
gearne racing bot
knox dizlik
Tech90 pantolon
berik eldiven
ls2 kaskım vardı kafamıda kaldırıma çarptım kask korudu çok şükür.

İlk şoku atlatınca ayağa doğruldum ama omzum kalkmıyordu. Bi ekip aracı geçerken sıkıntı var mı diye sordu polis arkadaş, bende birşey olmadığını söyleyip motosikleti kaldırmama yardım etmesini rica ettim ve kaldırdık.

Buluşacağımız arkadaş motosikletini bırakıp arabasını aldı ve motosikleti kenara çekip Acil'e gittik.

Sol omzumda kırık var, alçıya alınmadı ama 8 şeklinde bi sargıyla geriye doğru sardılar.

Motosiklette pek birşey yok, sol karenaj ve sol gidon topuzu haricinde hasarımız yok.

15 güne iyileşirmiş omuzum, 15 gün sonra yollarda görüşürüz.

Lastik ısıtmadan gaz açmayın
Full ekipmansız yola çıkmayın
Acele ile yol almayın
Kafanızı boşaltmadan, sinirli şekilde gidona el sürmeyin.

Tekeriniz düz bassın arkadaşlar, zira yan yatınca çok acıyor 😊

Boşver reis, geçmiş olsun. 15gün kendine iyi davran. Gene gezersin yüzünde mutlu ifade ile :)

Çok geçmiş olsun Serkan, o iskele demirlerini oraya koyan düşüncesiz salağa da iyi bir eğitim vermek lazım. Kötü sonuçları olmayan kazalar aslında iyidir. Biraz kendimize çeki düzen veririz. Farkında olmadan başlayan agresif sürüşlerimiz geri fabrika ayarlarına döner.

Tekrarı yaşanmasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok geçmiş olsun Serkan, o iskele demirlerini oraya koyan düşüncesiz salağa da iyi bir eğitim vermek lazım. Kötü sonuçları olmayan kazalar aslında iyidir. Biraz kendimize çeki düzen veririz. Farkında olmadan başlayan agresif sürüşlerimiz geri fabrika ayarlarına döner.

Tekrarı yaşanmasın.
Eyw Yasin hocam, demirler için binanın yöneticisinin aracının 4 lastiğini yardım. Saat 8 gibi uyandırdım lastiklerini benim pufflattığımı isterse demirleri satıp hasarını karşılayabileceğini söyledim. Suçunu bildiği için canın sağolsun kusura bakma demekle yetindi.

İnsan olsa yada insanlıktan anlasa akşamdan haber verirdi.

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Çok geçmiş olsun kardeşim.ALLAH beterinden saklasın.Biraz geriyim yada farketmedim sende mt-07 vardı onu satıp bununu aldın yoksa herikisidemi var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok geçmiş olsun kardeşim.ALLAH beterinden saklasın.Biraz geriyim yada farketmedim sende mt-07 vardı onu satıp bununu aldın yoksa herikisidemi var.

Sağolun hocam cümlemizi, onu verip bunu almıştık 2000kmdir biniyorum buna.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------

Gecmis olsun acil sifalar dilerim

Sağolun, eksik olmayın arkadaşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Boldpilot geçmiş olsun, Allah şifa versin Mayıs ayı ortası ben de sola yatık virajda benzer bir kaza yaptım. Çok şükür omzumu kırmadım ama sol omuz kol arası bir yerde kas zedelenmesi oldu. Ruhsatı da iç cebime koymuştum, ruhsatın sıkıştırdığı sol üst kolumun iç kısmı morardı. Montun cebine koyduğumuz telefon, sigara, anahtar vs de tehlike yaratıyormuş yaşayarak öğrendim.

Serkan,geçenlerde´de bahsetmiştim,yanliş anlama ama çok hızlı makina yükselttin,250-500cc arasi bir makinaya mı düşürsen.en azindan bazı riskleri tolere edebilir

Yinede sen bilirsin,sadece dost tavsiyesi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Serkan,geçenlerde´de bahsetmiştim,yanliş anlama ama çok hızlı makina yükselttin,250-500cc arasi bir makinaya mı düşürsen.en azindan bazı riskleri tolere edebilir

Yinede sen bilirsin,sadece dost tavsiyesi.

Valla hocam bayramdan sonraya kadar düşünecek vaktim var, bi crf rally yada 250l düşünmüyor değilim 😊

başkan büyük geçmiş olsun. hayatta böyle şeyler bazen olabiliyor. moralini yüksek tut. kendine iyi bak. tez zamanda iyileş.

Geçmiş olsun Serkan. Çok üzüldüm. Allah beterinden korusun kardeşim. Son kazan olsun inşallah:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar